2777
2789
شوهرم خیلی بااین دوستش رفیقهمثل داداشاونوقت این آقا از همسرش جدا شدهتا یه اتفاقی تو زندگیمون می افته ...

دعوا سر عمع بوده بعد از ش میپرسی شپهرت کحاست؟ 

ولش کن این عمه رو

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم دعوا سر چی بوده .نمی‌دونم کی مقصره .اما اینو می‌دونم نباید قهر طولانی بشه .اینو می‌دونم نبا ...

خیلی طولانیه داستانش

ولی من مقصر نبودم اون از من دفاع نکرد 

چرا یه نفر کامنت میزاره مث طوطی ازش تقلید میکنید؟ برداشته قهر رفته خونه یارو معلومه ک ب اون ربط داره ...

گل گفتی 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
چرا یه نفر کامنت میزاره مث طوطی ازش تقلید میکنید؟ برداشته قهر رفته خونه یارو معلومه ک ب اون ربط داره ...

معلومه هربار ب این دوستش میگ این بنده خدا هم خسته شده میخواد اینارو آشتی بده 

ولی چون شوهره یکطرفه ب قاضی رفته دوستش فک میکنه اسی بده شوهره مظلومه

بگو همونجا نگهش دار  هر وقت اونقدر بزرگ‌شد که با چند تا بقول خودت چرت و پرت از خونه قهر نکنه بره و راه رو برای دخالت بقیه باز نکنه  اونوقت بفرستش خونه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
معلومه هربار ب این دوستش میگ این بنده خدا هم خسته شده میخواد اینارو آشتی بده ولی چون شوهره یکطرفه ب ...

دوتاشون واقعا بچه ان

حتی سراغ شوهرش رو نگرفته .اون یکی ام بد تر بجای حل مسئله رفته سراغ رفیقش

ک البت آدم خوبیه میگ نمیخام مث من طلاق بگیرید ولی بچه سالای اینجا جو گیر شدن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ببین اسی اینجا هیچ کس نمیدونه رابطه شما با دوست همسرت در چه حده همه دارن پیشنهاد میدن طرفو ببند به فحش

شاید واقعا رابطتون با هم صمیمه و واقعا در حق خودت و همسرت برادری کرده

خودت بهتر از هرکسی میدونی چه واکنشی درسته