2777
2789

من امسال دوازدهم بودم درس میخوندم کم وبیش بعضی جاهارو با خانواده نمیرفتم یا میرفتم (که نگن داره درس میخونه برا کنکور)هرکی ام امسال اومد خونمون نرفتم تو اتاق درس بخونم نشستنم پیش مهمونا که نگن داره درس میخونه (دوست نداشتم انتظارشون ازم بره بالا بگن میخواد قبول شه کنکور ) 

خلاصه سرتونو درد نیارم همش میخواستم بفهمونم به بقیه که من درس نمیخونم 

ازبس این کارارو کردم که واقعا امسال هیچی نخوندم و هیچی قبول نمیشم 

حالا میخوام امسال که پشت میمونم به همه بگم دارم برا کنکور میخونم و واقعا دیگه بخونم و حتی به همه بگم که دارم برا چی میخونم (هروقت هرکی ازم میپرسیدچی دوست داری قبول شی  میگفتم هدفی ندارم هیچی)

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

فقط اینو میدونم که

هیچوقت هدفاتو به کسی نگو

بذار وقتی رسیدی خودشون ببینن

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط اینو میدونم کههیچوقت هدفاتو به کسی نگوبذار وقتی رسیدی خودشون ببینن

اما میخوام بگم که دارم برا کنکور میخونم 

چون اگه بازم بگم نمیخونم و قایم کنم حس میکنم میشه مثل امسال

باید خانوادتم بهت کمک کنن مهمونی کمتر برن 

مهمون کمتر دعوت کنن 

نمیشه که کل سال رو تفریح نداشته باشی 

حالا مهمونی هم یه ساعت بشینی 

اینم بگم هدفترو به کسی نگو هر کی پرسید بگو تلاشمو میکنم هر چی خدا بخاد

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

باید خانوادتم بهت کمک کنن مهمونی کمتر برن مهمون کمتر دعوت کنن نمیشه که کل سال رو تفریح نداشته باشی ح ...

مهمونی هامون ماهی 2 یا 3باره

استرس دارم نمیدونم میشه یا نه

مهمونی هامون ماهی 2 یا 3بارهاسترس دارم نمیدونم میشه یا نه

ول کن بقیه رو تمرکزت رو بذار رو هدفت 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.