2777
2789

اصلا تو خونه حرف نمیزنه زیاد مثل زن های دیگه که از اول تا اخر روزشون رو تعریف میکنند ، مگر اینکه یه بحثی پیش بیاد یا حرف روزمره واجب باشه 

وقتی همسرش خونه نیست لباس ساده تر و راحتی میپوشه ولی در کنار همسرش همیشه لباس خوب و مرتب و گرون تنشه و تو خونه فقط همیشه یه رژ میزنه اهل ارایش کامل نیست مگر وقتی میره بیرون

روتین پوستی کامل داره هر مشکل خاصی رو سریع حل میکنه و از نظر سلامتی به خودش اهمیت میده ولی خیلی از اقا انتظاری نداره خودش میره دکتر و ازمایش و ...

شاغل هم هست 

تو پست بقیشو میگم

خیلی به خونه داری و بچه داری علاقه نداره و معمولا تمیزکاری های اساسی خونه با اقاست خانم فقط ظرف میشوره و پنجاه درصد مواقع غذا درست میکنه بچه هم نمیخواد که تو این مورد با اقا تفاهم و توافق داره

اهل غر زدن هم نیست و خیلی از دعواهایی که خانما با شوهر دارن رو نداره ولی اگه چیزی براش مهم باشه تا دادگاه و شکایت هم میرسه تعارف نداره

حالا بگید نظر شما چیه راجع به این خانم؟ همسرش شخصیت این زن رو چطور میبینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پست اول خوب بود ولی دومی نه . من که نمیپسندم علایق فرق میکنه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

میدونی خصلت ذاتی یک زن حرف زدن هست،  از همون بچگی دخترا زودتر زبون باز میکنن تا پسرها،  اون خانومی که حرف نزنه راجع به روزمرگی. ش بنظرم روح نداره

البته بگم من این دوران رو گذروندم هم حرف زدن هم حرف نزدن 

یه خانم مستقل قوی از دیدگاه من

ولی مردها متفاوتن باید دید همسر این خانم چه ویژگی‌هایی رو میپسنده مثلا همسر من دوست داره پرانرژی شاد خنده رو باشم حتی اگر بیحال باشم 

ولی یه اقایونی همسر کم حرف و درونگرا میپسندن...

باید شخصیت همسرش رو بشناسه ببینه چی دوست داره