2777
2789

ما چند وقت پیش رفتیم مهمونی

بلاخره بعد از اون همههه تو عزا دیدن همدیگه بلاخره تو ی جشن دیدیم خنده های همدیگه رو

درسته فامیل کوچیک شده بود 

ولی خب ، بازم یادگارا بودن ، دخترخاله مامانم و من و مامانم سه تایی شدیم ی تیم

دوتا دخترای زندایی مامانم و شوهر یکیشون با نوه صاحبخونه شدن ی تیم

بقیه که دخترخاله مامانم و شوهر و بچش و دایی مادرم و خالش و اینا بودن بی طرف بودن

حالا دوتا تیم بی مخ گیر هم افتادیم بازی کردیم یکسره یا دعوا یا خنده🤣🤣🤣

فکر کنید تو ادابازی باید جفتک خر رو نشون میدادیم

یکی از فامیلا یککککک جفتکی‌میزد با دل و جووون🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

انقدر خندیدم الان شکمم درد میکنه گلوم گرفته صدامم عوض شده هیچکس نتونست سالم دربیاد از اون مهمونی همه مصدوم شدیم یا زیاد شام خوردیم یا مسمومیت غذایی حاصل از ترکیب قرمه سبزی با کال کباب و دوغ  گرفتیم یا شکم درد از خنده 🤣🤣

یکی از فامیلامونم تازه مو کاشته بود همه براش دست و سوت زدیم موهای جدیدشو تبریک گفتیم

توروخدا واسه گلوم راه حل بدید صدام رفت🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

این دو روز سرکار

ولی دیشب 8 ک رسیدم خونه

با داداشم برد گیم بازی کردیم و چیپس خوردیم و یکم برای شاپم تولید محتوا کردم

امروز وقتی رسیدم فقط دراز کشیدم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

یکی که تو ادابازی میخواست ی غذا حدس بزنه گفت قابلمه پلو دیگه ترکیدیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دو روز سرکارولی دیشب 8 ک رسیدم خونهبا داداشم برد گیم بازی کردیم و چیپس خوردیم و یکم برای شاپم تو ...

ی وقتایی واااقعا استراحت لازمه

داداشت دنیارو برده

هیچ وقت درک نکردم چجوری تو این همه سروصدا بهتون خوش میگذره. من این وقتا استرس میگیرم پنیک میشم😔

والا منم سابقه پنیک وحشتناکی دارم

یکی دوبار پنیک کردم ولی خب دلم شادی میخواست😁

فقط اون قسمت اخرش🤣🤣

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊

وای عالی بود😂😂منم خیلییی منتظرم امسال کل بچه های فامیل یکجا جمع بشیم با هم حرئت حقیقت بازی کنیم

من و دختر داییم مشئول بازی هستیم و ما سوالا رو طرح میکنیم و قوانینو میگیم‌😁جمعا ۸نفریم.پارسال ۴ نفره بازی کردیم خیلی حال داد امسال قرارع لذتش دو برابر شع اکه جور بشه😂🤘حالا یه ایده‌ای هم منو پسر خاله ام داریم اونم درست کردن سه فیلم کوتاهه طنزه که ۸ نفرمون قرارع توش باشن و اونم اکه اوکی شه عالییی میشه😁

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

وای عالی بود😂😂منم خیلییی منتظرم امسال کل بچه های فامیل یکجا جمع بشیم با هم حرئت حقیقت بازی کنیممن ...

ماشاالله به پایه بودنتون بهههه بههههههههه😍😍😍 انشاالله همیشه خوش باشید🌱🌱

فقط اون قسمت اخرش🤣🤣

یکی داد زد گفت کسایی که مو میکارن باید یخ در بهشت بدن🤣

یکی داد زد گفت کسایی که مو میکارن باید یخ در بهشت بدن🤣

چقدر باحالین😂❤

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊

ماشاالله به پایه بودنتون بهههه بههههههههه😍😍😍 انشاالله همیشه خوش باشید🌱🌱

مرسییی😁فقط باید جور بشه چون ۸ نفر از ۳ تا شهرن و جور کردن ۸ تاشون کنار هم کار سختیه و مدیریتش که بر عهده منع سختتر

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩