2777
2789

رفتیم خونه جاریم شام بعد به من تواتاق میگه برو تعارف کن توظرف شستن بهت کمک کنم یانه اگه کمک میخای کمکت کنم به من میگه این چیزا محبت میاره بنظرتون حق دارم ناراحت بشم یانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نشون میده خیلی عاقله 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

سلام 

من خودم خوشم نمیاد شوهرم بخاد دخالت کنه تو این مسایل

بنظر من قبل از اینکه فکر کنه محبت میاره باید خونه برادرش به فکر احترام خانومش باشه 

ولی یه وقتایی از روی سادگی یا مثلاً گرم کردن فضای بین دونفر یه حرفایی زده میشه ک شاید طرف مقابل خوشش نیاد 

چند ساله ازدواج کردی؟

سلام من خودم خوشم نمیاد شوهرم بخاد دخالت کنه تو این مسایلبنظر من قبل از اینکه فکر کنه محبت میاره بای ...

درست میگین به نظر من باید توی این موارد ن افراط بکنیم ما خانوما ن تفریط بکنیم ن اینقدر کار بکنی که مثل نوکر باهات رفتار شه ن مثل غریبه ها رفتار کنی که بقیه نتونن باهات ارتباط مثبتی بگیرن من جاری ام از اول جوری رفتار کرد که خواهر شوهرم دیگه الان بهش دستور میده باید بیای فرشارو بشوریم اینا اما من از اول با سیاست رفتم جلو فقط موقعی کمک میکنم که دعوت کردن خودشون منو اونم جزعی در حد جمع کردن سفره و آوردن چایی اینا خواهر شوهرم هم به من بیشتر از اون احترام میزاره