2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عاشق اینجور رنگام اگه بازم مدل داری با ترکیب رنگش بهم بگو لطفا.ممنون

مش ها به پایه ده برسهرنگساژش  رو روی زمینه و مش ها با هم بزاری

رنگ دودی شماره ۸ و نسکافه ای شماره ۸ و حدود دو سانت بنفش و از رنگ یاسی هم به اندازه نیم سانت ترکیب کنی

مش ها به پایه ده برسهرنگساژش  رو روی زمینه و مش ها با هم بزاری رنگ دودی شماره ۸ و نسکافه ای شم ...

خیییلی خوشگلن،

راستی عزیزم شما میدونی چجوری میشه هایلایت رو با فویل در آورد؟؟؟

نه آرایشگر نیستم ولی رنگ معمولی گذاشتن رو بلدم. میشه توضیح بدی؟؟

هایلایت کار تو نیست اخه

در خواست دوستیم قبول کن تا وقتی از خواب بیدار شدم برات پیام بفرستم کامل توضیح بدم برات

هایلایت کار تو نیست اخه در خواست دوستیم قبول کن تا وقتی از خواب بیدار شدم برات پیام بفرستم کامل توض ...

سلام گلم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی چندتا سوال دارم 

دیدم اینجا پیام گذاشتین و بلدین

ممنون میشم🥺⁦❤️⁩😍

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.