پریودم دلم گرفته شوهرم خوبه ها خیلیم خوبه مثلا اونجوری نیست ماهیانه پول بزنه اگه واقعا بدونه چیزی نیاز دارم برام بهترینشو میگیره ولی حس میکنم به پول ماهیانه ام نیاز دارم هرموقعه میگم پول بزن یک تومن میزنه این تموم شه میزنه دوباره ولی یکجا نمیزنه بقیه رو هم مینویسم تو همین پست دلم خالی شه
گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما مرده بود🌊
یا مثلا نمیزاره ارایش کنم خواهرشوهرام تیپ میزنن ارایش میکنن میگه هرکی عقده داره خودشو میخواد نشون بده ارایش میکنه
اینا داییاشون طلاق گرفتن دوتا زندایشونم خیانت کردن بد دلن بعضی موقعه ها گوشیم و میگرده نمیزاره بیزون چادر از سرم بیفته حالا خونه کسی بریم یا خونه خودمون مهمون بیاد کار نداره بیشتر تو خیابون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ازدواجم سنتی بود عجب لازم نیست اینجوری تند حرف بزنی بعدم اینجا رسمه همه هزینه ها تو دوران عقد با خانواده زن برا همین نمیشه خرده گرفت تو عقد بهتر بود بعدش