2777
2789
عنوان

شوهرم خوبه ها ولی

123 بازدید | 14 پست

پریودم دلم گرفته شوهرم خوبه ها خیلیم خوبه مثلا اونجوری نیست ماهیانه پول بزنه اگه واقعا بدونه چیزی نیاز دارم برام بهترینشو میگیره ولی حس میکنم به پول ماهیانه ام نیاز دارم هرموقعه میگم پول بزن یک تومن میزنه این تموم شه میزنه دوباره ولی یکجا نمیزنه بقیه رو هم مینویسم تو همین پست دلم خالی شه

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

یا مثلا نمیزاره ارایش کنم خواهرشوهرام تیپ میزنن ارایش میکنن میگه هرکی عقده داره خودشو میخواد نشون بده ارایش میکنه 

اینا داییاشون طلاق گرفتن دوتا زندایشونم خیانت کردن بد دلن بعضی موقعه ها گوشیم و میگرده نمیزاره بیزون چادر از سرم بیفته حالا خونه کسی بریم یا خونه خودمون مهمون بیاد کار نداره بیشتر تو خیابون

مامان بابای خودمم مذهبی و سنتی ان لوازم ارایشی نداشتم روز خواستگاری حتی برام نخریدن برای خرید عقد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار منم خودمو بگم ب شوهرت امیدوار شو

برای تو ک خوبه ی تومن میزنه

برای من ماهی ۵۰۰ میده خرج کنم تازه بگم لباس یا کفش میخام میگ پس پولایی ک بهت میدمو چیکار میکنی جمع کن بخر

من اون ۵۰۰ تومنو ی دستمال و کرم و شامپو میخرم تموم میشه

دیگه تو دوران عقد شاهد این خصوصیات بودین

من ازدواجم سنتی بود عجب لازم نیست اینجوری تند حرف بزنی بعدم اینجا رسمه همه هزینه ها تو دوران عقد با خانواده زن برا همین نمیشه خرده گرفت تو عقد بهتر بود بعدش 

بزار منم خودمو بگم ب شوهرت امیدوار شوبرای تو ک خوبه ی تومن میزنهبرای من ماهی ۵۰۰ میده خرج کنم تازه ب ...

خرج خونه رو خودت انجام نده

خداروشکر کن شوهرت بد دل نیست بهت اهمیت میده به این چشم نکاه کن

بد دل خواهرم نمیزاره با دوستام حرف بزنم همه با دوستاشن میرن مسافرت کافه من دوستام دورهمی میگیرن شوهرم نمیزاره برم منم اکثرا قطع ارتباط کردم

من ازدواجم سنتی بود عجب لازم نیست اینجوری تند حرف بزنی بعدم اینجا رسمه همه هزینه ها تو دوران عقد با ...

من تند صحبت نکردم دوست عزیز

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸