2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

73 بازدید | 6 پست

من با یه پسری از طریق دوستم آشنا شدیم پسر منو دیده بود از دوستم خواسته بود پادرمیانی کنه من دانشجوعم ایشون شغل آزاد بود به قصد ازدواج شروع ب حرف زدیم خونه داشت موتور داشت ماشین نداشت حدود 6ماه از رابطمون گذشت ک. ماشین خرید گفت بیا بریم دور بزنیم من گفتم سوار ماشبن غریبه نمیشم خلاصه بحثمون شروع شد تو پراید سوار نمیشی گفتم اصلا بحث مدل ماشبن نیست من خوشم نمیاد برم بیرون برگشت بهم گفت خونه ای ک من دارم لیاقت هرکسی نیست زندگی کنه ماشبن تو پارکینگم هرکسی لیاقت نداره سوار شه منم بهم برخورد از نظر خانواده خیلی لول بالاتر از اون بودم گفتم خب برو با لیاقت پیدا کن ک چندروز پیام رد و بدل نشد بینمون بعد چند روز پیام داد ببخشید اشتباه کردم ولی از چشمم افتاده بود گفتم ب درد هم نمیخوریم و بلاک کردم نمیدونم قبل من سیگار می‌کشید یا نه به من گفته بود نمیکشم ولی الان هروقت میبینمش سیگار روشن می‌کنه عذاب وجدان دارم میگم نکنه با رفتن من سیگاری شده 😭دوباره دیدمش امروز قلبم درد گرفت 

اولن ۶ ماه غریبه نیست ولی باز اگه احساس ناامنی کردی سوار نشدی باز عیب نداره به حست اعتماد کن

دومن اون به تو حرف بد زده

سومن نه اصن یکدرصد براش مهم نیستی😂سیگاری واسه تو آرههههه

۱۳ دلیل برای اینکه........

پسره اعصاب درست و درمون نداره‌ها. به نظرم یکم نسبت به وضعیت مالی خودش حساسه و زود بهش برمی‌خوره (اینسکیوره)

ولی چرا سوار نشدی واقعا؟ تو که باهاش دوست بودی خب یه دور می‌زدین باهم. می‌خواست خوشحالیشو باهات تقسیم کنه.

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسره اعصاب درست و درمون نداره‌ها. به نظرم یکم نسبت به وضعیت مالی خودش حساسه و زود بهش برمی‌خوره (این ...

نه بحث خوشحالی نیست شهرمون کوچیکه من گفتم خب 6ماه حرف زدیم خانواده ها بفهمن نمیذاشت بگم منم نخواستم خب کسی ببینه حتی براش کادو گرفتم

اولن ۶ ماه غریبه نیست ولی باز اگه احساس ناامنی کردی سوار نشدی باز عیب نداره به حست اعتماد کندومن اون ...

خاگ تو سر دل نازکم کنن از بیرون اومدم فکرم درگیر شد شهرمون کوچیکه نخواستم سوار شدم کسی ببینه

نه بحث خوشحالی نیست شهرمون کوچیکه من گفتم خب 6ماه حرف زدیم خانواده ها بفهمن نمیذاشت بگم منم نخواستم ...

اوه تو اون شیش ماه فقط چت بوده؟من میخواستم بگم به یکی از اعضای خانواده میگفتی بعد سوار میشدی که گفتی نمیخوای ببیننت

۱۳ دلیل برای اینکه........

اوه تو اون شیش ماه فقط چت بوده؟من میخواستم بگم به یکی از اعضای خانواده میگفتی بعد سوار میشدی که گفتی ...

نه خانواده اون میدونست ولی نمیذاشت ب خانواده خودم بگم سر این بحثمون شد هرازگاهی رستوران داشت میرفتم میدیدمش در این حد