2777
2789
عنوان

خانومای باردار گشنتون میش چی میخورید 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 82 پست

باردار نیستم

اما رژیم گرفتم،،میان وعده خرما با شیر،،،چن تا دونه بادام درختی،،چن عددزردآلو،،پر زردآلو،،توت خشک،،پفیلاخانگی،،خرما خشک

اینا رو میخورم

بادام برا دیابت عالیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نون و پنير و سبزى خوردن بخور سالاد كاهو بخور مغزيجات خام بخور بادوم ايرانى خيس كن پوست بكن و مثل آدا ...

اینایی ک گفتین سیرم نمیکنه جز نون پنیر ک اونم دوس ندارم اصلا نمیخورم

این چیزا نخور خیلی بده کیک و بیکوییت

منم باردارم کلا ویارم بالاس تهوع زیاد دارم ولی کلا اگر زود بزود گرسنت میشه نان سبوسدارو برنج سبوسدار استفاده کن 

میتونی تو میان وعده هات نتن سبوسدار با پنیر و گردو بخوری که هم قند خیلی بالا نره هم سیر بشی زود زود گرسنت نشه 

میتونی بادام و تو برنامه غذاییت بیاری هم برا قندت خوبه هم سیر نگه میداره

شوهرم نمیخره میگ نخور چندشب پیش شیرینی خریده بود میخوردم چپ چپ نگام می‌کرد😢

دیگه تا اخرای بارداریت تحمل کن چیزی نمونده عزیزم🫠

گاهی‌در‌یک‌خاطره‌حبس‌‌میشوی‌برای‌ابد..!

تخم‌مرغ آب‌پز یا نیمرو با نان سبوس‌دار
ماست یونانی کم‌چرب با گردو
مغزها (بادام، گردو، پسته بدون نمک)
پنیر با خیار و گوجه
سیب یا گلابی با پوست
هویج خام یا کاهو
شیک شیر کم‌چرب با دارچین و کمی پودر بادام
نصف موز با یکم کره بادام‌زمینی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫