2777
2789

همه با فامیلاشون دورهم جمع میشن منو شوهرم کسی رو نداریم میگم دوتایی بریم گفت نه مادرمم باید بیاد اومدیم روستا بزور از چند روز قبل برنامه چیده بودم خیلی چیزا درست کنم واسه عید باهم بریم طبیعت ولی قبول نکرد منو آورد روستا بدم میاد از اینجا😭😭الانم اینجا دعوا کردیم نشستم تو اتاق گریه میکنم چرا شانس ندارم اصلا توی ۱۲ ماه سال ما هیچ جا نمیریم فقط دلم خوش بود امسال بریم 

انقد دوست داشتم وسایل اینا درست کنم ببرم اینجا اصلا امکانات نیست 

مادرشوهرمم هر حرفش یا فوش میده شوهرمو یا نفرین میکنه 

هعییی خیلی دلم گرفته 

دوتایی کجا برین نفهمیدم

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه عید قربان باید بر ن بیرون مث سیزده بدر .این دومین تاپیکه که میبینم يكي دیگه  میگفت شوهرم گوشت نخرید بر یم بیرون 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
مگه عید قربان باید بر ن بیرون مث سیزده بدر .این دومین تاپیکه که میبینم يكي دیگه میگفت شوهرم گوشت نخ ...

تو طرفای ما همه میرن والا همسایه ها میرن فقط ما خونه ایم خیلی دلگیر میشه