2777
2789

میرزا قاسمی رو تو شمال خوردیم از غذاهای ننه خاور و خاله مرضیه و خیلیا بهتر بود خدایی

امروزم دو پیازه الو پختم اونم خوشمزس واقعا

حیف که مقوی نیستن زیاد... بیشتر پر کالرین مناسب بچه ها

چه غذاهای دیگه ای مثلشون میشناسین؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

میرزا قاسمی پر کالریه؟!

عجب🫠

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرزا قاسمی پر کالری نیست ماده ی اصلیش بادمجون و گوجه وسیر

خب همون بادمجون کبابیو من کلی تو روغن تفت دادم روغن میبره شاید از منظر من پر کالری چون بیشتر گریل درست میکنم و اب پز

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

تخم مرغ و گوجه و بادمجون همچین بی خاصیت نیستن... من کشک بادمجون رو خیلی بیشتر از میرزا قاسمی می پسندم... 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

تخم مرغ و گوجه و بادمجون همچین بی خاصیت نیستن... من کشک بادمجون رو خیلی بیشتر از میرزا قاسمی می پسند ...

به نظر من هر غذایی که بادمجون داشته باشه لذیذه

اما دو پبازه لامصب فقط سیب و پیاز اخه؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
منم خیلی غداهای نونی و ساده رو دوست دارم ولی همسرم خوشش نمیاد منم درست نمیکنم غذای شهرای دیگه ب مزا ...

منم امشب دو پیازه درست کردم ولی همسرم رفت پیتزا بخره ولی خوشمزس من چند قاشق خالی خالی خوردم اووووف

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
بادمجون پتیمچه با همه؟ چطوریه؟

بادمجون ها رو کنجه ای خرد می‌کنی بعد پیاز داغ میگیری البته زیاد سرخش نمی‌کنی چون بعد که بادمجون رو بریزی پیازها میسوزه ؛ زردچوبه و نمک میزنی ؛ بعد بادمجون ها رو میریزی سره که شدن و نرم شدن گوجه ها که ریز خرد کردی رو میریزی و کمی رب گوجه و کمی آب جوش که بپزه ؛ در ماهیتابه رو می‌ذاری نرم که شد و جا افتاد آماده هست ؛

بادمجون ها رو کنجه ای خرد می‌کنی بعد پیاز داغ میگیری البته زیاد سرخش نمی‌کنی چون بعد که بادمجون رو ب ...

خب اینم که میرزا قاسمیه و قطعا خوشمزس

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792