ffereshtee مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 352 عنوان کیا مثل منن 146 بازدید | 20 پست بجه ها من باید چندمین باره تصمیم به بارداری گرفتم ولی تا خواستیم اقدام کنیم منصرف شدم کیا مثه من بودن .اه دارم دیوونه میشم این چه حسیه اخه. 1396/11/29 | 12:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tahaaaa عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 11942 چرامنصرف اخه? خاطره ی بارداری و زایمان دومم《---جدیده هاااا😄😄
دخترآبان عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 3490 نشو خب عه😡 بعدا پشیمون میشی چرا زودتر اقدام نکردم. هرچه زودتر بهتر من مثل چی پشیمونم که چرا روز اول ازدواجم اقدام نکردم همون شب حجله😂😂 ❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
mamaniaraz عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 1209 منم دفعه اول اینجوری شدم ولی بعد مصمم شدم الانم شکر خدا باردارم
باران1597 عضویت: 1390/06/01 تعداد پست: 1488 من پارسال تصمیم گرفتم اگه اقدام میکردم و همون اول میگرفت الان بچم ۳ماهش بودتازه این ماه هم میخام برم اقدامکاش پارسال اقدام کرده بودم دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9467 منم تا چند ماه این طوری بودم.دو دل بودم. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
ffereshtee مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 352 منم دفعه اول اینجوری شدم ولی بعد مصمم شدم الانم شکر خدا باردارم اصلا دلیلشو نمیدونم اگه بدونید چه کارهای کردم وای تو اقدام اینچوریم .دلیلش چی میتونه باشه نمیدونم
takfereshte عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 5896 چرا منصرف میشی؟میترسی؟ از دیگران شکایت نمیکنم..بلکه خودم را تغییر میدهمچرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست.
ffereshtee مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 352 نشو خب عه😡 بعدا پشیمون میشی چرا زودتر اقدام نکردم. هرچه زودتر بهتر من مثل چی پشیمونم که ... شوهرم بیچاره تا بچه میبینه از شوق دهنش وا میمونه من سه ساله به نتیجه قطعی نرسیدم برا بجه .😢
ffereshtee مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 352 چرا منصرف میشی؟میترسی؟ گاها از مسئولیت گاها از مشکلات.گاها هم بی دلیل دلم نمیخواد کل حسم نم میکشه
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61036 اصلا دلیلشو نمیدونم اگه بدونید چه کارهای کردم وای تو اقدام اینچوریم .دلیلش چی میتونه باشه نمیدونم اگه هنو دو دلی باخودت نمیدونی چن چندی حداقل یسال عقب بنداز اقدام رو بچه داری خیییییلی اعصاب میخاد پس فردا برا بی خوابی برا سرماخوردنش خودتو سرزنش نکنی ک چرا یکم دیگه از ارامش زندگی دو نفره لذت نبردی
ffereshtee مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 352 حس بدی هست اونقدر کتاب خریدم خوندم برا نی نیولی این دلم باز عذابم میده
ffereshtee مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 352 اگه هنو دو دلی باخودت نمیدونی چن چندی حراقل یسال عقب بنداز اقدام رو بچه داری خیییییلی اعصاب م ... اسم این همه تلاش و شوق رو مگه میشه گذاشت دو دلی.سه چهار ماه تلاش میکنم وقت اقدام دیوونه میشم
دخترآبان عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 3490 شوهرم بیچاره تا بچه میبینه از شوق دهنش وا میمونه من سه ساله به نتیجه قطعی نرسیدم برا بجه .😢 بخدا اشتباه میکنی خواهش میکنم همین امشب دست بکار شو 🙏🙏🙏 لطفا. من مشکلم حل شه روز عید اقدامم ❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
دخترآبان عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 3490 حس بدی هست اونقدر کتاب خریدم خوندم برا نی نی ولی این دلم باز عذابم میده چند سالته؟؟ اونا همش افکاره بی تربیتن میان سراغت بهشون بها نده ❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁