2777
2789

خیلیییی بلده همچیو سر در میاره من تو یه گپ درسی سوال پرسیدم (با اکانت فیک عکس خودم نبود یه بلاگره ولی خوشگل)

بعد دیگه این کم کم ازم خوشش اومد الانم یجوریم من فقط میخام جواب سوالام بهم بده وگرنه دوسش ندارم و بعد قبولیم میخام ولش کنم چون عکس منم ندیده و نمیگم قیافم بده ولی چون دروغ گفتم مطمئنم دعوا میکنه و بعد میره

چیکار کنم؟:)کنکورم ۱۴۰۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش گناه دومش اگه عاشق اون دختره بش اخش میگرتت

😂😬🤧

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

سیسی دهنت سرویس 😂😂جدی میگی؟میترسم

اره بخدا🤣🤣

من بعد یک ماه اعتراف کردم 

اولش گف بهم دروغ گفتی فلان منم گفتم ببخشید اینا بهم فرصت بده بعد بخشید دیگ

به امید ارزو های قشنگمممم

اره بخدا🤣🤣من بعد یک ماه اعتراف کردم اولش گف بهم دروغ گفتی فلان منم گفتم ببخشید اینا بهم فرصت بده ب ...

سیسی میدونی چیه واقعا هزینه مشاور گرون شده از طرفیم این دلسوزه ولی همش میترسم لو برم

خودم راستش پسررو دوسش ندارم

مثلا امروز گفت فیلم بگیر توش بخند واقعا موندم چیکار کنم 

از یه طرفم اینکه کمکم میکنه…:)

سیسی میدونی چیه واقعا هزینه مشاور گرون شده از طرفیم این دلسوزه ولی همش میترسم لو برم خودم راستش پسرر ...

جرر 🤣🤣

منم سر همین قضیه از بس گف بیا تصویری لو رفتم 

ولی راستشو بگو گناه داره

به امید ارزو های قشنگمممم