2777
2789

یا کلا تخمک گذاری ندارن 

یا اگه دارن بصورت ماهانه و منظم نیست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله هر بار که پریود میشی ینی یک تخمک آزاد شده حالا افرادی که تنبلی و یا پلی کیستیک هستن شاید با تاخیر آزاد میکنن و درنتیجه پریود های نامنظم دارن گاهی طرف ۶ ماه پریود نمیشه! 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

هر ماه؟

بستگی ب دوز بیماری داره یه تایم ثابتی نیس مثلن اگ تنبلی داشته باشی و غذاهای گرم بخوری شاید زود ب زود صورت بگیره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

اگه تخمگ گذاری نداشته باشی کلا چی میشه?

قدرت باروری نداره دیگه عزیزم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بله هر بار که پریود میشی ینی یک تخمک آزاد شده حالا افرادی که تنبلی و یا پلی کیستیک هستن شاید با تاخی ...

اگه طرف یه ماه قرص ال دی بخوره بعد پریود شه 

تخمک گذاری میکنه؟ 

مثلا خودش پریود نشه 

ولی ال دی بخوره پریود شه 

تخمک گذاری میکنه؟

علائمش چی هست؟ خیلی ها رو دیدم تنبلی داشتن با دارو راحت باردار شدن

اگه فرد کلا پریود نمیشه(مثلا ۳/۴ ساله پریود نشده)

موهای زائد ضخیم زیاد داره

اضافه وزن داره 

بدن و صورتش جوش میزنه

لک پوستی داره

ممکنه از نوعی باشه که اصلا تخمک گذاری انجام نمیشه

اما وقتی چند وقت یکبار پریود میشه اما نامنظم یعنی هنوز تخمک گذاری انجام میشه اما ذخیره تخمک پایینه 

اگه طرف یه ماه قرص ال دی بخوره بعد پریود شه تخمک گذاری میکنه؟ مثلا خودش پریود نشه ولی ال دی بخوره پر ...

مکانیزم قرص ضدبارداری اینه که جلوی تخمک گذاری رو میگیره

خیر با قرص تخمک گذاری انجام نمیشه