2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده بخاطر ماجراهای اخیر

135 بازدید | 15 پست

واقعا حالم بده

نمیدونم چجوری بروز بدم

نمیدونم طبیعیه یا نه

اما مو به تنم سیخ شده و اصلا تو حال خودم نیستم.

دلم میسوزه برای خودمون که تو این کشور گیر افتادیم.

بین یه مشت هیولا

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این موضوع رو امروز دارم همه جا تعریف میکنم ک خانم ها اگاه بشن ...

دختر عمه ام   بنده خدا تعریف کرد چند سال پیش ، داشته پیاده جایی میرفته 

یه ماشینه ازش یه ادرس رو میپرسه 

و اون ادرس سر راستی بوده 

و احیانا الکی پرسیدن چون میدونستن دختره برای همون محله 

بعد دختر عمم  با دست اشاره کرده همین پایینه ...

چون سر راست بوده دیگه ...

بعد راننده خودشو زده به گیجی 

ک بیا سوار ماشین ما بشو ، ما رو ببر ، ما بلد نیستیم 

دختر عمم زود دوزاریش افتاده بوده ، فرار کرده 

هنوز چند سال گذشته ولی همیشه بحث جامعه و دزدی میشه ، اونو تعریف میکنه ک خدا بهش رحم کرده 

و همیشه میگه خوبه به زور سوارم نکردن و ندزدیدن ...

و همیشه سر تعریف کردن اون ، بنده خدا یه حالی میشه 

چون مطمئنه خطر بزرگی ازش رد شده 

البته حق داره با ترس و ناراحتی تعریف میکنه ک خدا بهش رحم کرده 

حواستون باشه خانوما 💔💔

لطفا 
لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

عزیزم درسته همه ناراحتیم و اتفاق تلخیه 

اما وقتی آنقدر گرونی و به طبع ناامنی هم هست عقل حکم می‌کنه گوشی گرون قیمت تو خیابون دستت نگیری طلا نندازی و سوار  ماشین شخصی هم نشی 

اگر همون موقع آزادی اتوبوس اسلام شهر سوار شده بود الان زنده بود در کنار خانوادش 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

اینکه ما تو همین جامعه زندگی میکنیم رفت و آمد میکنیم سرکار میریم سوار تاکسی میشیم و در معرض خطریم ترسناکه واقعا.

اما خب جوانب احتیاط رو هم باید رعایت کرد عزیزم

من همیشه یادمه با اینکه شهر خودمون شهر کوچیکی بود و همه آشنا بودن تقریبا مامان بابام بهم میگفتن بیرون رفتی فقط اسنپ بگیر یا با تاکسی های خطی جابجا شو ابدا سراغ ماشین شخصی نرو.

دیگه اینجا که تهرانه و روزانه چندین مورد سرقت و .. هست.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم قصد تعرض داشته.

قصد تعرض هم اگر شخصی سوار نشی تو میدون آزادی به اون شلوغی که نمیان بندازنت تو ماشین 

مگر تو کوچه خلوت خفتت کنن دو سه نفری بندازنت تو ماشین 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
عزیزم قصد تعرض داشته.

حتی اگرم کسی قصد تعرض نداشته باشه 

همون گوشی گرون قیمت ذزد رو می‌کشه سمتت میای مقاومت کنی ی چاقو هم میخوری 

مگه پسر دانشجوی دانشگاه تهرانی نبود ؟ 

درستش اینه همه جوانب احتیاط رعایت بشه ، گوشی گرون قیمت و طلا تو خیابون دستت نباشه سوار ماشین شخصی هم نشی 

و اینکه آدم تنهایی جایی نره

من خودم ک میرم دانشگاه جرئت ندادم برم پارک بغلی ک خیلی هم معروف و شلوغ و توریستی 

خیابونم گوشی دستم نمی گیرم

طلا  نمی اندازم اصلا

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

الان چته روزی هزارتا آدم میمیره این بدبختو هم گوشیشو دزدیدن کشتنش بعدم قاتلش پیدا شده بنظرت خیلی تو ...

فیلم؟ خیلی جالبه واقعا

احساسات هرکسی متفاوته

اینکه شما ری اکشنی نداری طوری نیس

ولی لاقل به ادم لازم نیس بگی فیلمی

چون وافعا ناراحتم

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚