2777
2789

هیچوقت فک نمیکردم بعد عروسیمون همچین مشکل بزرگی برامون پیش بیاد هنو تازه داشت اقساط جاهازمون تموم میشد میخواستیم پول بذاریم رو رهنمونو خونه کوچیکمونو بزرگ کنیم که بخاطر سهل انگاری شوهرم بخاطر ابن چک دادنا و خریدو فروش بیجایی که کرده کلاه گذاشتن سرش کم اورده رفته نزول گرفته  ورشکست شدیم نه روز داریم نه شب حکم جلبشو گرفتن واسه چک برگشتی انقدر میترسه نمیره سرکار داریم دق میکنیم خدایااا😭😭همه زندگیمونو دادیم هنوزم کلی بدهی داریم همش هم برمیگرده واسه اینکه پول نزول گرفته من خبر نداشتم

شما نگیرین پول نزول بیچارتون میکنه یه جوری کارارو بهم میپیچه که نمفهمین اخ خداااا😭😭😭 نمیدونم چقدر زمان می‌بره اینا درست بشه فقط میدونم جفتمون تو این سن پیر میشیم همه عروسیمونو خودش با سختیو بدبختی گرف کسیو نداشت کمکش کنه حالا چیکار کنیم اخههه😭🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااااااییییی 

نزول خیلی بدههههه 😨😨

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

درست میشه عزیزم خیلیا که کار آزاد می‌کنند اینارو تجربه کردن برای ماهم پیش اومد که زندگیمون رو بیست سال عقب انداخت ولی خدارو شکر که گذشت ‌و اون استرس ها تموم شد از خانواده ها کمک بگیرید سخته ولی میگذره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خدالعنتشون کنه ،که با شوهرت اینکاروکردند

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
این وضع رو با درگیر شدن تو نزول و بدهی‌های سنگین درست کردن، باید با واقعیت کنار بیاین و قوی باشین. هیچ راه سریع و آسونی نداره، باید صبر کنین، کم‌کم از یه جایی شروع کنین به جمع کردن بدهی‌ها، خرجای اضافه رو قطع کنین و دنبال یه کار ثابت باشین. پناه بردن به نزول فقط بدتر می‌کنه. حالا هرچی هست، باید بدون رودربایستی قبول کنین و برنامه‌ریزی کنین. ساده‌تر از این نیست.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

انشالله خدا خودش کمکتون کنه عزیزم توبه کنید از نزول

من خودم که خیلی مخالف نزولم شوهرمم مبگه توبه کردم میشینه پا میشه میگه غلط کردم تو یه هفته ده کیلو لاغر شده داریم دق میکنیم😭