2777
2789

هی تاپیک میزنید چه دردی از خانواده مرحومه دوا میکنه ؟ بچشون زنده میشه ؟ از هر ۱۰ تا تاپیک ۹ تاش شده داستان قتل اون بنده خدا،دیگه همه عالم و ادم فهمیدن دیگه حالمون خراب هست این تاپیک هارو هم میبینیم بدتر میشیم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

میخوای همدردی هم نکنیم ؟کی انقدر از سنگ شدید

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میلیون ها تاپیک هست

باز نکن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

حالم خیلی بده واقعا

ولی نمیشه هم تاپیک نزد

حالم بده بخاطر الهه

بخاطر دختره تو کره

بخاطر ایسان اسهالی که از متجاوز دفاع کرده

دیگه از مردا میترسم

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

حالم خیلی بده واقعاولی نمیشه هم تاپیک نزدحالم بده بخاطر الههبخاطر دختره تو کرهبخاطر ایسان اسهالی که ...

جدی دفاع کردههههه؟؟؟ چی گفتهههه؟؟

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹