سلام رفقا . مرسی که دو سه سال تحملم کردید :) من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛ دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/ یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-) مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :] خوش باشید ، یاعلی .
فرهنگشون بالاتره به گردشگری بها میدن خیابونای ترکیه با ایران قابل مقایسه نیستن
از تورم پریدیم خیابانهای ترکیه،🤣🤣🤣خوب دوست خواهر من رفت فقط یه هفته موند فرار کرد گفت امنیت نداشتیم امروز صبح مثلا نون ۵ لیر عصر میشد ۱۰ لیر .بعد ترکیه اب وهواش با ایران قابل قیاس نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از تورم پریدیم خیابانهای ترکیه،🤣🤣🤣خوب دوست خواهر من رفت فقط یه هفته موند فرار کرد گفت امنیت نداشت ...
مقایسه کن من خودم سفر کردم و میدونم چه لولیه بهترین مکان های گردشگری جهانو داره وقتی فقط یه روی یه مسئله زوم میکنی نمیتونی با دید باز نظر بدی
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی! جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین! شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن! قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن!
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی! جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین! شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن! قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن!
سلام رفقا . مرسی که دو سه سال تحملم کردید :) من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛ دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/ یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-) مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :] خوش باشید ، یاعلی .
در ضمن فقط یه کم عقل که فکر کرده چون حکومت اسلامی هست هیچ اتفاقی نمیوفته حکومت از مردم تشکیل میشه حالا فهمیدی چرا به این نتیجه رسیدم خانمها خیلی منطقشون پایین بای