2777
2789
عنوان

چرا انقد خبر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 2408 بازدید | 141 پست
فرهنگشون بالاتره به گردشگری بها میدن خیابونای ترکیه با ایران قابل مقایسه نیستن

از تورم پریدیم خیابانهای ترکیه،🤣🤣🤣خوب دوست خواهر من رفت فقط یه هفته موند فرار کرد گفت امنیت نداشتیم امروز صبح مثلا نون ۵ لیر عصر میشد ۱۰ لیر .بعد ترکیه اب و‌هواش با ایران قابل قیاس نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تورم پریدیم خیابانهای ترکیه،🤣🤣🤣خوب دوست خواهر من رفت فقط یه هفته موند فرار کرد گفت امنیت نداشت ...

مقایسه کن من خودم سفر کردم و میدونم چه لولیه بهترین مکان های گردشگری جهانو داره وقتی فقط یه روی یه مسئله زوم میکنی نمیتونی با دید باز نظر بدی 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین!                  شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن!               قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن!

خوشبحالتون که سفر کردید دیگه همه رفتن این کشورها

افرین که رفتی 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین!                  شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن!               قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن!

افرین به شما افرین به همه

بیا جایزتم بگیر

خخخخ برو یه لیوان اب بخور بخواب بای بای

فعلا که شما باید جیش بوس لالا کنید

حتی شهادت زن هم قبول ندارن بعد تو میگی حق زنان؟

کی گفته ؟

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

ترکیه که کافر نیست مسلمان هستن اینم نمیدونستی،🤣🤣🤣 در ضمن ایرانم همه مسلمان نیستن یه ودی مسیحی کلی ...

منظور من حکومت بود 

آدم کم عقل خدا شفات بده😂😂😂

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

منظور من حکومت بود آدم کم عقل خدا شفات بده😂😂😂

مگه فکر کردی حکومت ترکیه کافر اردوغان مسلمان،🤣🤣🤣🤣

در ضمن فقط یه کم عقل که فکر کرده چون حکومت اسلامی هست هیچ اتفاقی نمیوفته حکومت از مردم تشکیل میشه حالا فهمیدی چرا به این نتیجه رسیدم خانمها خیلی منطقشون پایین بای

مگه فکر کردی حکومت ترکیه کافر اردوغان مسلمان،🤣🤣🤣🤣در ضمن فقط یه کم عقل که فکر کرده چون حکومت اسلا ...

تو انگار پیش خودت فکر کردی جهان کلا ایران و ترکیه هست که هر چی میشه میری سراع ترکیه 

احمق جان ترکیه اصلا جزو کشورهای غربی محسوب نمیشه 

خودتم میدونی چه آدم احمق و نادونی هستی منتهی چون میخوای خودتو دلداری بدی میای میس همه زنها اینطوری نه فقط من 🤣🤣🤣

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ