2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ک قضیه الهه  رو همه میدونیم 💔💔

روحش شاد 🌱

ولی یاد یه دختر عمه ام  افتادم ک بنده خدا تعریف کرد چند سال پیش ، داشته پیاده جایی میرفته 

یه ماشینه ازش یه ادرس رو میپرسه 

و اون ادرس سر راستی بوده 

و احیانا الکی پرسیدن چون میدونستن دختره برای همون محله 

بعد دختر عمم  با دست اشاره کرده همین پایینه ...

چون سر راست بوده دیگه ...

بعد راننده خودشو زده به گیجی 

ک بیا سوار ماشین ما بشو ، ما رو ببر ، ما بلد نیستیم 

دختر عمم زود دوزاریش افتاده بوده ، فرار کرده 

هنوز چند سال گذشته ولی همیشه بحث جامعه و دزدی میشه ، اونو تعریف میکنه ک خدا بهش رحم کرده 

و همیشه میگه خوبه به زور سوارم نکردن و ندزدیدن ...

و همیشه سر تعریف کردن اون ، بنده خدا یه حالی میشه 

چون مطمئنه خطر بزرگی ازش رد شده 

جامعه ترسناک 

البته حق داره با ترس و ناراحتز تعریف میکنه ک خدا بهش رحم کرده ...

💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

خاک تو سر والدینی که همچین مردهایی تحویل جامعه میدن

کاش نسلشون منقرض بشه

دختر کوروش بزرگ 👸👸     عرب هر چه باشد مرا دشمن است کج اندیش و بدخلق و اهریمن است 👿       خلیج همیشه فارس✌

با قاتلش میخوان چیکار کنن ؟؟ اگه آزادش کنن خیلی حروم زادن 

اگه هم اعدام معمولی کنن بازم نمیشه  باید همون بلایی که سر دختره اوردنو روش پیاده کنن بعدش اعدام کنن تا دیگه مرد جماعت جرعت نکنه همچین گوهی بخوره

با قاتلش میخوان چیکار کنن ؟؟ اگه آزادش کنن خیلی حروم زادن اگه هم اعدام معمولی کنن بازم نمیشه باید ه ...

والدین الهه باید دیه بدن تا اعدام بشه

دختر کوروش بزرگ 👸👸     عرب هر چه باشد مرا دشمن است کج اندیش و بدخلق و اهریمن است 👿       خلیج همیشه فارس✌

تو ذات کثیف قاتلش شکی نیست

ولی ذات اینایی که اگر و اما میذارن براش که اگه سرکار نمیرفت اینطوری نمیشد چی؟!اینا چه ذاتی دارن؟

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️