2777
2789

دختره بیچاره الهه حسین نژاد به قتل رسوندن میگم خیلی میترسم اگه امسال بخوام برم دانشگاه یا اصلا هرجا چطوری میخوام برم؟ واقعا بخاطر مرگ هراسی ندارم ولی تجاوز بهشو تایید کردن خیلی میترسم واقعا شهرستان دور هم قبول بشم مامان بابام نمیزارن خودم خیلی ترسیدم واقعا لعنت به این دوره لعنت به این آدمکشا💔

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم الان خیلی میترسم

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊

منم از شهرهای بزرگ خیلی میترسم

اره اینم هست ولی خیلی تو خونه موندیم مرغ خونگی شدم واقعا دلم واسه دختره میسوزه💔

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

مگه فقط تو تهران این مسائل اتفاق میوفته ؟!

هیچ جا کشور متجاوز و قاتل نیست؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مگه فقط تو تهران این مسائل اتفاق میوفته ؟!هیچ جا کشور متجاوز و قاتل نیست؟!

گلم کلی گفتم

عزیرم من تهران به دنیا اومدم و۴٠ساله تهران دارم زندگی میکنم.. اتفاق ممکنه برای هر کسی و تو هر نقطه از جهان بیفته 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

عزیرم من تهران به دنیا اومدم و۴٠ساله تهران دارم زندگی میکنم.. اتفاق ممکنه برای هر کسی و تو هر نقطه ا ...

بله من کلی گفتم بخدا قصد یا منظوری نداشتم چون من خیلی تو خونه موندم امسال میخوام برم دانشگاه دلی عجیب میترسم

این همه دانشجو.چرا باید بترسی.احتیاط کن.من که همیشه یه سلاح سرد تو کیفمه.

منم یه چاقوی کیفی تو جیب جلوی کوله پشتیم هست. و میخوام یه اسپری فلفل خونگی هم درست کنم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!