2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مشاورید شما؟منطقه یک چی

مشاور که نیستم ولی چون دوسال کنکور دادم می‌دونم تراز چند میخواد 

منطقه یک اطلاعی ندارم عزیزم برو تو سایت قلم چی ببین چه رتبه های رفتن مثلا شما الان میتونی فیزیوتراپی های دولتی رو با دندون تعهدی مقایسه کنی توی تراز برابرن تقریبا 

چی میگی بابا 9100 رتبش تو منطقه 3 میشه 1000 با 1000 تعهدی ؟ بومی های زاهدان تا 2000 دیدم قبول شدن

کی گفته 9100میشه 1000 دوست خودم پارسال 8900شد ترازش رتبش شد 4600 بعد دندون تعهدی تقریبا برابر دندون آزاده قبولیش رتبت باید زیر 3000باسه تو منطقه سه

گلم دندون ازاد رتبه بهتری میخواد یا تعهدی در کل؟

دندون آزاد رتبه بهتری میخواد اما با توجه به شهریه زیادی که امسال اعمال شده و اینکه ظرفیت دندون تعهدی خیلی کمه تقریبا مثل هم میشه قبولیش مرز همدیگن

کی گفته 9100میشه 1000 دوست خودم پارسال 8900شد ترازش رتبش شد 4600 بعد دندون تعهدی تقریبا برابر دندون ...

خوب بله پارسال رتبه ها دو  سه برابر   شد بود خوب من باید میشدم 50 هزار شدم 100 هزار سال 402 به خدا یکی از دوستام با 2000 قبول شد دندون زاهدان 

خوب بله پارسال رتبه ها دو سه برابر شد بود خوب من باید میشدم 50 هزار شدم 100 هزار سال 402 به خدا ی ...

ولی خوب دندون تعهدی قابل قیاس با پزشکی تعهدی نیست به خاطر همین من تراز خوب براش گفتم اینم طبق تراز پایین امسال گفتم 

چی بگم والا نمیدونم چطور میشه همچین چیزی با 4000 سال 402 بچه های ما پزشکی زاهدان اوردن البته بومی هم ...

آره اینم از تصمیمات دولته که توان تحلیل نداره زندگی و آینده بچه ها رو خراب می‌کنه امتحان نهایی هم که هزار اتفاق میوفته