2777
2789
عنوان

فازتون چیه جدی

176 بازدید | 11 پست

واقعا اینایی که میرن تو یه تاپیک بعد میبینن خوششون نمیاد همونجا میمونن با همه ساز مخالف میزنن نی نی یار هم تگ میکنن عین این عقده ای ها بعد گزارشم میزنن 

خب دوست عزیز وقتی خوشت نمیاد برو تو یه تاپیک دیگه شرکت کن مگه مجبوری مگه کسی زورت کرده؟  

اونجا میمونی یا همه ساز مخالف میزنن اعصاب همرم شخمی میکنی 

بقیه دوست دارن راجب اون موضوع باهم صحبت کنن نظر بدن 

برو بیرون مگه انقدر سخته ؟ 

اگه کسی هم از این تاپیک من خوشش نیومد میتونه بره تو تاپیک دیگه شرکت کنه چاقو نداشتم زیر گلوت که باید حتما تو این تاپیک باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار تو یه تاپیک یکی اینجوری بود

بش گفتم برو اینجا همه مخالفن تو آن

گفت نه تا آخر میمونم‌حتی اگه تعلیق بشم

همون لحظه آرزوی شفاعت کردم براش

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

اتفاقا از یکیشون همینو پرسیدم ولی تاپیک بسته شد

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

حتما یه پولی بهشون داده میشه دیگهوگرنه عادی نیستن اینا که انقدر بی وجدان باشن حتی تاپیک الهه رو بترک ...

نه یه مورد بی غیرت پیدا کردم تو تاپیک خودمم اومد تاپیک آخرمو بخون راجبش زدم 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

یه بنده خدایی هم بود هر جا من کامنت می‌ذاشتم  اون عین نخود  می پرید وسط و  منو ریپلای می‌کرد .دیدم متوجه نمیشه علاقه ای به نظراتش ندارم بهش گفتم منو ریپلای نکن . فکر می کنید چی گفت 🤣 گفت تا نفس دارم ریپلای می‌کنم 🤭😂

منم بهش گفتم باشه اونقدر ریپلای کن تا حاجت روا بشی🤭🤭🤣

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱