2777
2789

صورتم‌خعلی لک‌اورده‌بعد بارداری و اینا اصافه وزن هم‌دارم دکتر پوست هم رفتم‌ دوماه‌دارو‌استفاده کردم و‌بدتر شد بنظرم پررنگ تر شد تو‌قسمت چونه هم‌بیشتر هست کسی راهکاری داره دیگه تو‌ایینه نگاه‌نکردم چند ماهه ممنونم واقعا راه حل بدین نماز ضب دعاتون کنم عزیزانم‌

عزیزم پوست خیلی حساسه سعی کن به جای خود درمانی یا خرید داروی سرخود به فکر دکتر پوست خیلی خوب باشی لک به راحتی درمان نداره 

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا اضافه وزنت برو دکتر تغذبه یه برنامه غذایی میده احتمالا تغذبه اتو درست کنی لک هاتم از بین میره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
عزیزم پوست خیلی حساسه سعی کن به جای خود درمانی یا خرید داروی سرخود به فکر دکتر پوست خیلی خوب باشی لک ...

عزیزم رفتم‌دکتر که‌بدتر شدم‌دکتر پوست‌رفتم‌دو‌میلیون‌دارو‌خریدم‌ابان‌ بود بنظرم‌بدترم‌شد 

مامان منم بعد از زایمان داشت که به مرور محو شدن البته دکتر و ...هم نرفت 

یه آزمایش تیروئید بدید شاید همون باشه

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

گاهی وقتاهم به ژن و اینا مربوطه درمان جواب نمیده 

آزمایش اینا دادی؟مشکلی نداری؟

سعی کن یه متخصص خوب پیدا کنی شاید بتونه کمکت کنه هر چیزی هم سرخود به صورتت نزن

اشک شو،اما نه تو غم.

چقدر وقت کشید‌رفت ؟

مرداد ماه زایمان کرد

و فروردین سال بعد لکه هاش کمرنگ شدن البته مامانم تیروئید کم کار داشت

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊