2777
2789
عنوان

کی هدایت تحصیلی نهم میاد

453 بازدید | 8 پست

من نمراتم رو تا جایی که میدونم ریاضی و علوم رو ید ندادم یعنی ریاضی معلمم گفت۱۵ و علومم ۱۶یا۱۷ ولی درسا مربوط به انسانی بالا۱۸ گرفتم تو آزمون ها وای انسانی اولویت دومم بود احتمال داره انسانی الف بیارم 

تو فقط قسمتی از من رو ‌میشناسی من یک دنیا پر از رازم🧸🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نمونه یا تیزهوشان تو آزمون قبول بشین فکر کنم دیگه هدایت تحصیلی مهم نیست بعدم نمره هات خرابم نیست ...

من میخوام برم انسانی ولی بخاطر آزمون ها که طوری زدم تجربی بیارم میترسم انسانی ی بشم الان نظرم عوض شده میخوام برم انسانی

ریاضی و علوم رو نمیدونم فکر نکنم الف بدن بهت ولی انسانیو الف میدن به احتمال بالا

به نمره های بچه ها بستگی داره اگر مثلا رنج نمره های علوم ریاضی مثلا بهترینا از ۱۵ تا ۱۷ باشه الف میدن بهت

ریاضی و علوم رو نمیدونم فکر نکنم الف بدن بهت ولی انسانیو الف میدن به احتمال بالابه نمره های بچه ها ب ...

اها ممنونم انشاالله ❤️

من میخوام برم انسانی ولی بخاطر آزمون ها که طوری زدم تجربی بیارم میترسم انسانی ی بشم الان نظرم عوض شد ...

ببین تو آزمون باید اولویت اولت که تجربیه رد بشه که بری واسه دومیه وگرنه نمیتونی حالا چجوری سو نمی‌دونم باید درسایی مثل پیام و مطالعاتو خیلی بیشتر بزنی