2777
2789

یه لحظه فک کردم چی میتونه دلیل این باشه ک من تنبلم و اصلا حس رقابت با کسی ندارم و به تیپ و مد آنچنان اهمیتی نمیدم و میل ب ازدواج ندارم پیاده روی هم ب زور میرم همین بیماریه گند ک بنظر چیزی نمیاد چرا من قبلا هرچقدر میخوردم لاغر بودم هر کاری میکردن من یکم اضافه کنم اصلا الان ولی چربی شکمی دارم ۸ سال من دیگه اون دختر شاد ‌قبلی نیستم اصلا دخترونگی نکردم شایدم زندگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا بیشتر تاثیرش رو روحیه آدمه کاملا میفهممتمن وقتی اصلاح سبک رو شروع کردم به خورده حالم بهتر شد

اونم ک مدام باید کنترل کنی یه روز یکم دیر بخابی یا رعایت نکنی کلا هورمونات بهم میریزه

اونم ک مدام باید کنترل کنی یه روز یکم دیر بخابی یا رعایت نکنی کلا هورمونات بهم میریزه

نه چیزی نمیشه زیاد حساس نباش که همه چی اصولی پیش بره 

هعی خدا                             

منم دارمش

ناراحتم برای خودم و همه ی اونایی ک درگیرشدن حالا دخترخالم بدبخت همش موهای سرش چرب و آکنه های گنده هر چقدر دکتر و انواع کرم و شامپو اصلا تاثیر نداره

دقیقا بیشتر تاثیرش رو روحیه آدمه کاملا میفهممتمن وقتی اصلاح سبک رو شروع کردم به خورده حالم بهتر شد

چیکار کردی؟من قبلا کم مخوردم لبنیات و بیسکوییت و اینا اصلا پیاده رویم میرفتم اصلا لاغر نمیشدم الان یه ساله پیاده روی ندارم

چیکار کردی؟من قبلا کم مخوردم لبنیات و بیسکوییت و اینا اصلا پیاده رویم میرفتم اصلا لاغر نمیشدم الان ی ...

خوابم تنظیم کردم صبح میرفتم پیاده روی 

نون لواش اصلا نمی‌خوردم فقط سنگک 

برنج و ماکارونی و سیب زمینی خیلی کم کردم 

خوراکی و هله هوله رو حذف کردم

روزی یه ساعت تو خونه ورزش هوازی میکردم

روزی سه بار هر بار یه میوه متوسط می‌خوردم با مغزیجات یا بادوم زمینی

هعی خدا                             

پریودیات چند وقت به چند وقته؟ من تو این ۶ ماه دو بار پریود شدم

اینو میخام امتحان کنم هل و زعفرون و دارچین و گلاب و قاطی میکنن رحم گرم میشه اگه خاستی تو هم امتحان کن

خوابم تنظیم کردم صبح میرفتم پیاده روی نون لواش اصلا نمی‌خوردم فقط سنگک برنج و ماکارونی و سیب زمینی خ ...

بجز مغزیجات همه رو رعاایت کردم لعنتی درست نمیشه ناگفته نماند مامانم ۶ ماهه قندش بالاس درگیرم نمیدونم از استرسه یا کلا بدن خودم مقصره

بجز مغزیجات همه رو رعاایت کردم لعنتی درست نمیشه ناگفته نماند مامانم ۶ ماهه قندش بالاس درگیرم نمیدونم ...

استرس خیلییییی بده درکت میکنم ولی سعی کن استرس نداشته باشی مثل سم میمونه برا تنبلی تخمدان

هعی خدا                             

استرس خیلییییی بده درکت میکنم ولی سعی کن استرس نداشته باشی مثل سم میمونه برا تنبلی تخمدان

نمیشه خواهری دارم اذیت کن هفته پیش مامانمو برده برا پباده روی الان ۴ روزع گرما زده شده افتاده خونه قندش بالا خودمم فروردین پربود شدم الان دیگع واقعا کلافه ام کرده