2777
2789
عنوان

از خودگذشتگی برای یچه

416 بازدید | 30 پست

من خودم بچه ندارم ولی سه تا خواهرزاده دارم . خودم کرم پودر خوب ندارم یدونه دارم تاریخش گذشته میخواستم کرم بخرم ولی برای این بچه که تولدشه رفتم هدیه خریدم تا خوشحالش کنم یهو به خودم اومدم دیدم چقدر فداکار شدم حالا ببین اگه بچه خود آدم باشه که آدم خیلی بیشتر از خودگڋشتگی میکنه واقعا بچه ها موجودات عجیبین خیلی شیرینن لامصب  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی شیرینن خصوصا شیرین زبونی هاشون 

ولی الان من عذاب وجدان گرفتم چرا زدمش دستم می‌شکست 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من که بعد بچه دار  شدن تباه شدم الان دخترم ۹ ماهش هست مهر باید برم مدرسه نمی دونم چجوری برم آینده ی شغلیم آرزوهام اهداف بلند مدت تحصیلیم و .... همه نابود شد با بچه😔😔😔😔

اره خیلی شیرینن خصوصا شیرین زبونی هاشون ولی الان من عذاب وجدان گرفتم چرا زدمش دستم می‌شکست

دور از جون حالا یه جوردیگه از دلش در بیار ولی خب گاهی هم باید جدی برخورد کرد تا تربیت بشن

من که بعد بچه دار شدن تباه شدم الان دخترم ۹ ماهش هست مهر باید برم مدرسه نمی دونم چجوری برم آینده ی ...

عه عزیزم شما هم معلمی منم معلمم 

آره حق داری بچه داری خیلی سخته آدم باید از خواسته ها و آرزوها و اهداف خودش بگذره ولی خب اشگالی نداره به جاش یه بچه ناز و شیرین داری و خداروشکر شغلتم داری کم کم تجربت بیشتر میشه و راحت تر میتونی از پسش بر بیای

دور از جون حالا یه جوردیگه از دلش در بیار ولی خب گاهی هم باید جدی برخورد کرد تا تربیت بشن

بخدا خیلی خودمو کنترل کردم چند ماه بیخیال شدم ولی دیگه داشت حساب کن هی دکمه خاموشی لباسشویی میزد ی بار کشید پریز رو گفتم برق می‌گیرتش زبونم لال فردا به هزار نفر جواب پس بدم دیگه از دستم در رفت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حق داشتی پس

اره بخدا الکی نمیزنمش میگم همش خونس جایی نمی‌رسیم کسی مارو نمی‌خواد از فضولیش بزار خونه آزاد باشه 

ممنون درک کردی 

اره بخدا الکی نمیزنمش میگم همش خونس جایی نمی‌رسیم کسی مارو نمی‌خواد از فضولیش بزار خونه آزاد باشه مم ...

قربونت عزیزم خب همه ما انسانیم گاهی خسته میشیم و از کوره در میریم ولی خب به نظر من تو خونه هم آزادی محدود بزار یعنی براش یه سری قوانین بزار تا جایی رفت یاد بگیره نباید فلان کار رو انجام بده .

بخدا خیلی خودمو کنترل کردم چند ماه بیخیال شدم ولی دیگه داشت حساب کن هی دکمه خاموشی لباسشویی میزد ی ب ...

کنجکاوه 

زدن نداشت

چند سالشه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
قربونت عزیزم خب همه ما انسانیم گاهی خسته میشیم و از کوره در میریم ولی خب به نظر من تو خونه هم آزادی ...

هیچ کاری کتک زدن بچه رو توجیه نمیکنه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭