2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمشو گذاشتی شوهر؟زن گرفتی آبجی

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

اسمشو گذاشتی شوهر؟زن گرفتی آبجی

چیکار کنم بخدا منم فرزند طلاقم به اون صورت خانواده ای ندارم یعنی پدرم ازدواج کرده زنش مارو جدا کرده بابام از من بدش میاد تازه مامانمم بخواد کمک کنه بابام تهدیدش میکنه که به شوهرت میگم 

چیکار کنم بخدا منم فرزند طلاقم به اون صورت خانواده ای ندارم یعنی پدرم ازدواج کرده زنش مارو جدا کرده ...

هووف....بهتر

شوهر برا چیته؟اگه از لحاظ مالی نیازی نداری ولش کن عشق کن تنهایی

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋