2777
2789

یکساله مادرش فوت شده وقتی زنده بود همش میگفتم بیا بریم پیشش نمیومد الان ک مرده تا ۶ماه اول که هررووووز هفته سرخاک بود تموم زندگیمون شده بود قبرستون الانم یکساله میگذره باز تا وقت گیر میاره میره سرخاک پنجشنبه ها که جای خود دوشنبه ۴شنبه همش میره سرخاک

بااینکه رابطه همچین وابستکی هم نداشتن تازه خونه محردی هم بوده شوهرم اصن خونه خودشون نبوده۸.۹تا بچه هم هستن درحدی وابستگی کمه که ۳تا بچه ها موقع دفن قاتحه نبودن خداشاهده

نیاید بگید درک نداری و فلان .منم مادربزرگم که هردیقه پیش هم بودیم و کلی واسم خوب بود فوت شد۵ ماهه 

هفته های اول ۵شتبه ها میرفتم  تا چهلم بعدش دیگ هروقت وقت کنم میرم( شهرمون جداس نگین باهم برین اون بره  مادرش توم برو مادربزرگ)

چیکارررر کنممممممم دوسه بار جنگ کنم نمیره ولی دلم نمیاد میخام خودش شعورش برسه هفته ای یکبار نهایت نشد هم نره هفته بعد بره

بخدا جذی میگم مرگ و میر وارد خونم شد انقد زفت قبرستون که خودشم نزدیک بود مشکل دار بشه با دکتر زود پیشگیری کردیم خدارشکر

بچه هامونم همش سقط مبشه حس میکنم میره چله میاره همچین چیزی

الانم همش جس میکنم انقد میره قبرستون اخرش خودشم میمونه قبرستون 

چیکارکنم با چ زبونی حالیش کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بهش نگی از کجا بدونه این مشکلات از اونجاس بشین باهاش حرف بزن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اول برو خرافات تو درمان کنبا مرده مادرشوهر هم مشکل دارین.شما دیگه چه موجوداتی هستین

قبرستون۴۰ دیقه راهه … همش میره اونجا و معازش تعطیل میشه

همش پول کم میاریم 

شما کرایه خونمون میدی من هررووووز بفرستمش قبرستون؟؟؟

عزیزم منم همش میگفتم بگذره درس میشه ولی دیگ یکساال بیشتره یکسال و۴ماه شدهکی میخا درس بشه

کم کم درست میشه گلم. داماد منم همینطور بود حتی نصفه شبا میرفت سرخاک ماورش الان سه ساله گذشته فقط پنجشنبه ها میرخ