2777
2789
عنوان

علت مرگ الهه واقعا متعجبم کرد

1445 بازدید | 27 پست

یعنی بخاطر فقط یه گوشی؟ 

چقدر بعضی ها نترس ان من اگه کسی گوشیمو بخواد علاوه بر اون کیف و هرچی پول باهامه روهم میدم ارزش جون ادمو که ندارن

چند وقت پیشم یه دانشجو بخاطر ندادن لپ تاپش کشته شد

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

منم از ماهواره خبرشو فهمیدم 💔💔بیچاره مادرششش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

این منماااا 🥲

منم مقاومت میکنم خب خیلی زحمت کشیدم تا خریدم ....

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدف قاتل الهه حسین نژاد تجاوز بوده است

مرکز رسانه قوه قضائیه: 

🔹پس از اعلام فقدان الهه حسین نژاد در محدوده میدان آزادی و تلاش‌های گسترده برای پیدا کردن ردی از وی بود که در هفته جاری پرونده‌ای در دادسرای جنایی تهران تشکیل و دستورات ویژه‌ای از سوی مقام قضایی برای تحقیقات گسترده در این موضوع صادر شد. 

🔹این گزارش حاکی است در روز جنایت صورت گرفته مرحومه الهه حسین نژاد برای مراجعت به منزل سوار یک خودرو سمند نقره‌ای می‌شود.

🔹راننده سمند قصد و نیت شومی داشته است که به دلیل مقاومت وی با وارد آوردن دو ضربه چاقو به قفسه سینه او را به قتل رسانده و پیکر او را بین بیابان‌های اطراف تهران رها می‌کند.

🔹با دستگیری متهم، جنازه شناسایی و برای تحقیقات بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد. تحقیقات پرونده ادامه دارد.

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

این منماااا 🥲منم مقاومت میکنم خب خیلی زحمت کشیدم تا خریدم ....

وای خب خدایی نکرده کشته بشی هم نمیتونی ازش استفاده کنی چه سودی داره دیگه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
وای خب خدایی نکرده کشته بشی هم نمیتونی ازش استفاده کنی چه سودی داره دیگه

دور از جونم 😢

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

قاتل الکی حرف گوشی ندادن میزنه عنتر هدفش تجاوز بوده خب اونم مقاومت کرده

اره تجاوز منطقی تره

حتما تعرض هم بوده من اینجور فهمیدم از صحبتای اون آقاعه

آره احساس میکنم گوشی رو بهونه کرده