2777
2789

خلاصش میشه:

🔴راننده تاکسی قاتل الهه حسین نژاد بوده.

می‌خواسته موبایلشو بدزد و وقتی الهه مقاومت کرده با چاقو کلی بهش ضربه میزنه و اطراف بیابون های تهران رهاش می‌کنه تا جون بده💔

🔺پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌ های اطراف تهران پیدا شد

🔹پس از اعلام فقدان الهه حسین‌ نژاد در محدوده میدان آزادی و تلاش‌های گسترده برای پیدا کردن ردی از وی بود که در هفته جاری پرونده‌ای در دادسرای جنایی تهران تشکیل و دستورات ویژه‌ای از سوی مقام قضایی برای تحقیقات گسترده در این موضوع صادر شد.

🔹این گزارش حاکی است در روز جنایت صورت گرفته مرحومه الهه حسین‌نژاد برای مراجعت به منزل سوار یک خودرو سمند نقره‌ای می‌شود.

🔹راننده سمند قصد و نیت شومی داشته است که به دلیل مقاومت وی با وارد آوردن ۲ ضربه چاقو به قفسه سینه، او را به قتل رسانده و پیکر او را بین بیابان‌های اطراف تهران رها می‌کند.

🔹با دستگیری متهم، جنازه شناسایی و برای تحقیقات بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد. تحقیقات پرونده ادامه دارد.

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😔😔💔وای وای چی بع روزمون اومده ک بخاطر ی گوشی جون همو میگیریم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

چطوری قاتل رو پیدا کردن؟

شاید با اثر انگشتی چیزی

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

چرا میگن موبایلشوبدزده واقعبت مشخصه قرار بوده تجاوز کنه

احتمالا هم قصدش دزدی بوده بعدشم تجاوز

فیلم اعتراف قاتل ک پلیسا گرفتنش هست

ای بابا سر یه موبایل کشته شد ، کارمون به جایی رسیده که تو این کشور سر این چیزا آدم کشته میشه 😐😐

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

ساده ان دیگه

عزیزم ساده نیستن ولی به خاطر خانواده و حرف و حدیث های پشتش اینجوری نمیگن و فقط میگن به خاطر گوشی بوده و اتفاقی هم نیافتاده

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
ای بابا سر یه موبایل کشته شد ، کارمون به جایی رسیده که تو این کشور سر این چیزا آدم کشته میشه 😐😐

راننده گفته من گوشی گرونو دستش دیدم وسوسه شدم باهم درگیر شدیم نفهمیدم با چاقو زدمش

با ردیابی تلفن پیداش کرده بودن

اها