2777
2789

سلام گل ها .

بچه ها عروسی  دخترخالمه  تازه هم خونه خریدیم  دستمون یکم خالیه یه لباس دارم مال ۳.۴ سال پیشه یکی هم واسه دوستمه مشکیه . عکساشونو میزارم بگید کدوم بهتره 

کرمیه لباس خودمه  اگه خیلی بدن هم بگید .

چون خواهرمم دم بخته😂بخواد ازدواج کنه الان لباس خوب و کرون بخرم معلوم نیس دوباره شوهرم خرج کنه لباس بگیره موندم چیکارررکنم از یه طرفم خودم میگم این لباسم شاید ساده باشه . اگه خوب باشه بپوشم واسه خواهرم یدفعه لباس گرون بخرم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم خودت خوشگلی هم لباسه

ممنونم عزیزم . لباس رو پوشیدم با اینکه دوبار فقط مجلس تن کردم یکم پرز داده بود. شوهرمم نزاشت از دوستم قرض بگیرم همون رفتم خریدم😁خودش گف بخر

عالیه بخدا الکی خودتم تو خرج ننداز الان یه لباس زیر سه تومن نیس بعدشم همش عروس دوماد میرقصن نوبت ب ت ...

مرسی عزیزم . اما پرز داده بود از دوستمم شوهرم گفت زشته میره ب یکی میگه دیگ از اونم نگرفتم رفتیم بازار خریدم