2777
2789
عنوان

کسایی که کلاس قضاتی بودن🙋‍♂️

104 بازدید | 12 پست

سلام من میخوام برای سال اینده کلاس قضاتیو بگیرم 

به نظرتون جزوه ای( سال قبل+ بانک تست) که خودش برای تکلیف میده مناسبه
یعنی میشه مطالبو باهاش تثبیت کرد و درصد خوبی توازمونا گرفت یا نه
بنظرتون به جای اونا کتابای نشر الگو رو بگیرم بهتر نیست

کاربر اقا هستم 

قضاتی چیه

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منبع اموزشتون چی بودد درصدتون تو ازمونا چند بود تو کنکور چند شد

یازدهمم 

درسنامه میخونم با یه جاهایی فیلم  چون مدرسه نرفتم آخر هاش

ولی هم دهم هم امسال نشر هارو استفاده کردم درصدای قلمچی هم تو رنج ۶۰ ۷۰ اینا البته رشتم ریاضیه

نشر ونردبام واسه هر درسی باید ببینم با کدوم ارتباط میگیرم همونو میخونم نردبام هم خیلی خوبه هم درسنا ...

نردبام خوبه ولی واقعا سخته بدون اموزش قبلی  

به نظرتون درسنامه نشر الگو کامله یعنی میشه راحت بعدش رفت تست زد

کاربر اقا هستم 

نردبام خوبه ولی واقعا سخته بدون اموزش قبلی به نظرتون درسنامه نشر الگو کامله یعنی میشه راحت بعدش رفت ...

درسنامش خوبه بستگی داره ارتباط بگیرین یا نه مثلا من اصلا با درسنامه خیلی سبز ارتباط نمیگیرم شما هم باید خودتون برسی کنین 

و در کنارش حداقل تدریس مدرسه باید باشه که یه پیش زمینه هایی داشته باشین وگر نه یکم سخت بشه شاید 

درسنامش خوبه بستگی داره ارتباط بگیرین یا نه مثلا من اصلا با درسنامه خیلی سبز ارتباط نمیگیرم شما هم ب ...

خب من کهمدرسه نمیخوام برم از سال بعد 2 سال گذشته هم مدرسم اشغال بود

کاربر اقا هستم 

خب من کهمدرسه نمیخوام برم از سال بعد 2 سال گذشته هم مدرسم اشغال بود

خب اینطوری سخت میشه به نظرم فیلم دیدن راه امن تریه 

میشه فقط با درسنامه اما زمان میگیره تا عادت کنین و فرصت هم کمه فقط ۱۲ هم هست 

یا دبیر بگیرین یا از تو گوگل هم که شده فیلم ببینین