2777
2789

از دیشب که ویس فرستاد نتونستم درست حسابی جوابشو بدم انقد دلم شکست که حتی نتونستم جوابشو بدم هیچی نگفتم در ازای ویسش

من اون روز بخاطر اینکه شب امتحان کلا نیم ساعت خوابیده بودم برگشتم بیهوش میشدم نصف روز خوابیدم بعد ساعت مطالعم پایین بود قبول دارم در طول سال کم کاری زیاد داشتم

اومد ویس داد داد و بیداد میکرد حال بهم زنه گند زدی به امسالت تو هیچی قبول نمیشی با اون ترازت با این نمراتت من دانش آموزام همشون بالا 18 میگیرن تو گند زدی (در حالی که من فقط زبان و فارسی رو گفتم بین 17 تا 18 میشم بقیه یا 20 یا بالا 18ونیم به جای اینکه امید بده برا تیر بخونم هی تو گوشم میخونه تو هیچی قبول نمیشی) 

گف اگه علاقه نداری ول کن برو حرفه یاد بگیر یا باید بابات تیلیاردر باشه کلا عشق و حال کنی یا باید کار کنی

گف من دانش آموز دارم باباش کارخونه داره پول تو جیبی ماهانه 60 تومنه خیلی هم عالی میخونه در کنارش رف آرایشگری هم یاد گرف دمش گرم 100 تا مثل تو رو میزاره جیبش(مثل من؟ صرفا از گزارشکار تشخیص داد اینو؟ اصلا شرایط زندگی منو میدونه؟)

گف تو لیاقت نداری بری بشینی دانشگاه کسی لیاقت داره که روزی 10 ساعت خونده تو لیاقتشو نداری

هزار دفعه گفتم باید با مامانت صحبت کنم افسارتو بکشه قبول نکردی(افسار؟؟؟؟؟)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بخوای قبول کنی یا نه 

مشاوری که فقط امید بده هیچ کمکی بهت نمیکنه 

باید دید منطقی بده 

و‌ اینا رو‌ گفته بشینی درس بخونی 

ترازت چقدر بود و‌ نمراتت؟

هدفت چیه

She is working on a bio…