2777
2789
عنوان

💚امروز روزه عرفه هست روزی که دعاهاتون مستجاب میشه💚

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 26 پست

عزیزان تاپسک قدیمیه 

یکی پیام گذاشته اومده بالا 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون تاپیک بروز کرده

ارع مثل اینکه تاپیکش برای برج سه هس

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
عزیزم اربعین رو با عرفه اشتباه نگیر

عشقم این تاپیک برای روزه عرفه بوده شماجچوری اینو پیدا کردین آخه

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

روز عرفه؟

عشقم ابن تاپیک برای روزه عرفه بوده شماجچوری اینو پیدا کردین آخه

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

عشقم این تاپیک برای روزه عرفه بوده شماجچوری اینو پیدا کردین آخه

ازون اقایی بپرس عزیزممم که برای امر خیر مزاحم شدن ، تاپیکت رفت جزو بروز شده ها

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
سلام امر خیری دارم اگر تمایل داشتید بهتون بگم

این تاپیک برای روزه عرفه بوده شماجچوری اینو پیدا کردین آخه

ازون اقایی بپرس عزیزممم که برای امر خیر مزاحم شدن ، تاپیکت رفت جزو بروز شده ها

مگه میشه ؟

مگه میشه ؟

دیگه شده