2777
2789

قبلا واسه اینکه یه کشور و بگیرن کلی برنامه میریختن چنگ تن به تن و اوه هزاران نفر درگیر بودن یه امریکا چهل ساله نتونسته ایران و بگیره ولی یه کشور بی هویت بدون جنگ ایران و تسخیر کرده 

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

همون سه درصد انقدر زاد و ولد میکنن که کل کشورو بگیرن باید برای زاد و ولدشون هم قانون گذاشته بشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث چی هم بچه میاارنفرهنگ هم داغوون و تهش دنبال یه طالبان اینجا هستن خیلی خطرناک

خیلی خطرناک به خدا یه چیزهایی هستید بعدا متوجه میشید ولی حیف که

چون ایرانی جون نداره کار کنه تو ساختمون و تو افتاب افغانی سگ جونه

خوب المانم کار میکردن کلا کارگرهای خوبین ولی باید سازماندهی شه نه اینکه تو ایران بی صاحب اینجوری جولان بدن و عرض اندام کننن 

یه خانم افغان دیدم تو پارک 38سالش بود7تابچه داشت تازه شوهرشم معتاد بود رفته بود قهر. بعدمن آرزومه بچه هام 4تاباشه اما از وضعیت اقتصادی میترسم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چون ایران صاحب و دلسوز نداره

نوچ قبلا هم صاحب نداشت ولی ملت خودشون فهیم بودن الان مردم بیخیال شدن فقط یارو الانشومیبینه 

یه خانم افغان دیدم تو پارک 38سالش بود7تابچه داشت تازه شوهرشم معتاد بود رفته بود قهر. بعدمن آرزومه بچ ...

۳۸ که خوب بوده 

یکی تو بیمارستان پیشم بود انقد قشنگ بود صورت صاااااف 

۶تا پسر داشت یه دختر 

کجا برن که بتونن اینهمه سوبسید بهداشت نان برق و..بگیرن تهش هم تجاوز قتل و..

دقیقا ارد یارانه ای مختص شهروند خود مشاوره نه اینکه یه مزدور مهاجر بیاد بخوره