2777
2789

دم درمون بودن بازی میکردن دخترم کوچیکه پسرم 10سالشه  ده دقیقه پیش اومد یچیزی گفت گفت یه مرده غریبه داشته رد میشده یهو رفته یه سنگ برداشته زده به سرم گریه کنان تعریف میکرد گفت اومد سمت خواهرم منم بغل کردم اومدم داخل ببین دارم سکته میکنم رفتم دیدم کسی نیست پسرمم گفت نمیشناستش نمیدونم چیکار کنم دارم سکته میکنم پسرمم میگه سرم درد میکنه نمیفهمم مرتیکه اشغال روانی چی میخواسته از جون بچه هام کثافت حرومزادههه قلبم درد گرفت 

متاهل و متعهد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیرون بودن بچه بدون والدین اشتباه محضه چرا نمیخایید باور کنید ؟؟

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!

خودت یکی دوساعت باهاشون برو پارک انرژیشون تخلیه بشه الان دوره زمونه افتضاحه بچه تو کوچه هم بی ادب میشه هم ناامنه

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

مال امروزه؟

ببخشید اول صبح بچه برای چی باید دم در بازی کنه

الان بچه ها همه خوابن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
نزار برن تو کوچه عزیزم. فقط اگر همسایه ای جلو در بود و بچه ها دیگه بودن اجازه بده

بازم اشتباهه مگه همسایه دیگه نگهبان بچه ی ایشونه 

الان زمان قدیم نیست بچه ها رو بفرستی بیرون برای بازی 

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!