2777
2789
تو کشور مرد سالار زن ستیز آماری وجود نداره چون همیشه حق با مرده و زن مقصره کسی صداشم دربیاره تو نطفه ...

موافقممم دقیقا همینه

تازه این یه موردشه

روزانه این بلاها چقدر سر کسای دیگه میاد ولی رسانه ای نمیشه

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

همشون مثل همن چه متجاوز ایرانی باشه یا اتباع جنسشون یکیه چه فرقی میکنه؟ اطراف منم نیست ولی درد همجنس ...

جای این بحث ها 

باید به فکر بیرون انداختن تفاله های غیر قانونی باشیم تا امنیت برقرار شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای این بحث ها باید به فکر بیرون انداختن تفاله های غیر قانونی باشیم تا امنیت برقرار شه

امنیتی برقرار نمیشه چون اونا برن بیرون، وحشیای متحرک خودی تو کشورن... 🙂💔

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

امنیتی برقرار نمیشه چون اونا برن بیرون، وحشیای متحرک خودی تو کشورن... 🙂💔

خودی این کارو کنه زورم نمیاد اینقدر، ناراحت میشم خیلی ، ولی  اعدام شه دلم یکم خنک میشه

اما اینکه یه غریبه این بلا رو سر جوونامون میاره یعنی خیلیییی بی غیرتیم، حتی اگه اعدامم بشه دلم خنک نمیشه، چون به ناموس ایرانی دست درازی کرده 

لعنتر به این مجازی کاش همچین پیشرفتی نداشتیم کاش مثل قدیم وایرالی اینستا تل وجود ندلشت رندگی آدما خ ...

پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌ های اطراف تهران پیدا شد

🔹پس از اعلام فقدان الهه حسین‌ نژاد در محدوده میدان آزادی و تلاش‌های گسترده برای پیدا کردن ردی از وی بود که در هفته جاری پرونده‌ای در دادسرای جنایی تهران تشکیل و دستورات ویژه‌ای از سوی مقام قضایی برای تحقیقات گسترده در این موضوع صادر شد. 

🔹این گزارش حاکی است در روز جنایت صورت گرفته مرحومه الهه حسین‌نژاد برای مراجعت به منزل سوار یک خودرو سمند نقره‌ای می‌شود. 

🔹راننده سمند قصد و نیت شومی داشته است که به دلیل مقاومت وی با وارد آوردن ۲ ضربه چاقو به قفسه سینه، او را به قتل رسانده و پیکر او را بین بیابان‌های اطراف تهران رها می‌کند.

🔹با دستگیری متهم، جنازه شناسایی و برای تحقیقات بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد. تحقیقات پرونده ادامه دارد.

》OPT《

@OfficialPersiaTwiter

فکر میکنی تو گذشته چنین چیزی نبود؟؟الان فقط آشکار داره میشه قبلا پنهونی بود

ی چیزی رو فقط طوطی وار تکرار نکنین

خوب مشخصه قطعا تو گذشته بوده هر نوع خلافی ک فکرشو بکنی در گذشته بوده و هست

حرف من اینه ک مجازی باعث میشه این چیزا بیشتر ترویج داده بشه و عادی سازی بشه اینجور باعث میشه زندگی چندین دختر دیگ به خطر بیوفته 

نمونه ش 

الان داشتن دوست پسر و دوست دختر واسه همه داره عادی میشه 

روزی چند نفرو میبینی ک افسرده شدن و هیچی ازشون نمونده و دنیاشون خراب شده به خاطر یه انگل هوس باز

با خیانت داره عادی میشه دیگ طرف خیانت میکنه خانومش مجبور بخاطر بچهاش زندگی کنه یه مرد دیگ وقتی این شرایط و میبینه سواستفاده میکنه تو همین سایت شاهد اوضاع جامعه هستیم دیگ

واسه این گفتم لعنت به مجازی قدیم دیده نمیشد کثافتکاریا 

چند نفر دیگه ام یاد نمیگرفتن ولی الان.....‌

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت