2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ده ساله یکی رو کتفم دارم به ظاهر معلوم نیس اما دست میزنم اندازه دوتا نخوده زورش میزنم چرک سفید از ...

اون دمله

Domal

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

سلام عزیزم منم رو پام یه همچین چیزی درآورد متاسفانه خانوادم توجه ای ندارن خودمم فعلا نمیتونم برم دکتر ولی میخوام بدونم آیا لیپوم هست یا ممکنه خطرناک باشه

من ساق پام دوبار ضربه خیلی بد خورد بعدش که خوب شد چیزی مشخص نبود لمس که میکردم یه چیز سفته یکمم حرکت و یکمم خیلی کم اگه فشار بدم حرکت میکنه که یکم بزرگ تر از نخوده دردم نداره ولی اگه خیلی فشار بدم درد میاد و حساس میشه اون نقطه میشه بگی واسه تو چجوریه 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی، ممنونم🖤✨خدایا شکرت برای همه چیز✨خدایا متاسفم،متشکرم، دوستتدارم،منوببخش✨یاضامن آهو✨با افتخار بگو: «أَشْهَدُ أَنَّ عَلیّاً وَلیُّ الله»✨اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.✨777هستم ✨ایران وطنم و تنم ✨ایران جان همیشه با استقلال و استوار باشی وچشم دشمناتو کوررر کنی✨ حجاب هرکس انتخاب خودشه 🖤اگه تونستید تاپیکای جالب احکام مذهبی و ختم قران و نماز و نذر صلوات و ایت الکرسی برای حاجت روایی منو تگ کنید حتما🖤