2777
2789
عنوان

الهه حسین نژاد و سما جهانباز

3803 بازدید | 27 پست

میگن جسد الهه پیدا شده💔

خیلی دلم میسوزه 

چون تو جایی زندگی میکنیم که یه روز صبح از خونه میری بیرون و دیگه ازت خبری نمیشه. این دردناکه و روزانه ممکنه این اتفاقا بیوفته فقط بخشی ازش رسانه ای بشه نه همشون. نمیدونم کی قراره همه چیز درست بشه💔💔

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

پیجی چیزی از خانوادا الهه ندارید

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارشکر امینت داریم🤡🤡🤡🤡

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

اخه چرا به این شایعه ها دامن می‌زنید 😐

سردار گودرزی، رییس پلیس آگاهی تهران اعلام کرد: پیرو انتشار خبر مربوط به فقدانی خانم الهه حسین نژاد، با بررسی های بعمل آمده مشخص شد که نامبرده به قتل رسیده است لذا تلاش برای بررسی زوایای پرونده و دستگیری قاتل آغاز شد که با تلاش شبانه روزی پلیس، ساعاتی پیش قاتل دستگیر شد.

@__mahyar

واقعیته

اعلام شد

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

واقعا پیدا شد؟

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

واقعیه، پلیس اعلام کرد الهه به قتل رسید

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃