2777
2789
عنوان

کنکوریا به لحظه بیاین

233 بازدید | 24 پست

دوستم میگه که درصد تعلیمشو حدود شصت و هوش و حدود چهل زده بعد ازش پرسیدم تراز اختصاصی فرهنگیانت چند شده گفت 9 هزار و خورده به نظرتون دروغ گفته؟ اخه چند نفر دیگه با درصدای تو همین مایه ها تراز پایین تری داده بهشون یا خودم هم همین‌طور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راس میگ

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

تراز بستگی به بار علمی سوال داره

خیلی به درصد دخیل نیست

شاید یه سوال رو درست زده که

کلا پنج درصد تونستن بهش جواب بدن

پس تراز بهتری میگیره

و سهمیه هم دخیله که چون میگی دوست احتمالا از یک مدرسه و منطقه هستید

وَرای زَخـ‌‍ـم هایَم ایـیستادِگی خوآهَـ ـم کَـ ـرْد🦋     مُوَفَقیـ ‍ـت پـآداشِ ایـ ـستـ ـادِگــی اَسـ ـتْ🦋

دخترعموی من با هوش 80 درصد و تعلیم 20 درصد تراز 8000 گرفته..

منم والا با تعلیم حدود شصت با هوش ۲۰ بهم تراز ۶هزار و پونصد داده دیگه وقتی هوششو بیستا از من بیشتر زده نهایت دیگه بشه هفت هزار و خورده ای

منم والا با تعلیم حدود شصت با هوش ۲۰ بهم تراز ۶هزار و پونصد داده دیگه وقتی هوششو بیستا از من بیشتر ز ...

یعنی بهم دروغ گفته؟

دختررررررررمم. پروفایلم شخصیت موردعلاقم از فرندزه. مرسی اه

درست گفت

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

تراز بستگی به بار علمی سوال دارهخیلی به درصد دخیل نیستشاید یه سوال رو درست زده کهکلا پنج درصد تونستن ...

فقط تو فرهنگیان اینه دیگه؟

چون کنکور که اینطور نیستش و همه سوالا مساوی همن

دختررررررررمم. پروفایلم شخصیت موردعلاقم از فرندزه. مرسی اه