2777
2789
عنوان

زیستت

132 بازدید | 13 پست

شما چقدر خوندین؟تازه میخوام شروع کنم ولی بیرون خیلی سرو صداست دارم روانی میشم پووووف
فصل 6 و7 و8 تا حالا نخوندم این 8 تا چند روزه جمع میشه ؟

وزن فعلی:۴۸،وزن تا عید:۵۰ وزن تا آخر فروردین:۵۲ وزن تا آخر اردیبهشت:۵۴ وزن تا آخر خرداد:۵۶ و استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۶ وزن تا آخر مهر:۵۸ و ثابت نگه داشتنش

از الان بخونی تا ظهر میتونی تمومش کنی

اول فصلایی رو بخون که حالا نخوندی و یا کم خوندی

پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دانشجوی پزشکی چرا زیست دبیرستان😩😩

خواهر ایشالا سال اینده (خخخخ)

وزن فعلی:۴۸،وزن تا عید:۵۰ وزن تا آخر فروردین:۵۲ وزن تا آخر اردیبهشت:۵۴ وزن تا آخر خرداد:۵۶ و استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۶ وزن تا آخر مهر:۵۸ و ثابت نگه داشتنش

از الان بخونی تا ظهر میتونی تمومش کنیاول فصلایی رو بخون که حالا نخوندی و یا کم خوندی

جدی مگه میشه کل زیستو تو چند ساعت جمع کرد من متاسفانه پریود شدم نتونستم بخونم

وا..اسونترین فصل زیسته

جدییی امیدوارم

من فصل هشت رو کمترازدوساعت تموم کردم

واقعاااا خداکنه من پریودم اصلا حال افتضاحی دارم نمیتونم بخونم دارم میمیرم
6و7و8 تا حالا نخوندم جمع میشن؟

واقعاااا خداکنه من پریودم اصلا حال افتضاحی دارم نمیتونم بخونم دارم میمیرم 6و7و8 تا حالا نخوندم جمع م ...

6 سخته ولی خوب بخونی اسونه

7 خیلی حفظیات داره روز اخربخون

ولی امروز نمیتونی سه تاشم بخونی

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

6 سخته ولی خوب بخونی اسونه7 خیلی حفظیات داره روز اخربخونولی امروز نمیتونی سه تاشم بخونی

واقعا؟امشب خیلی هنر کنم 6 یا 8 بخونم
فردا میشه پنج تا درس خوند؟

واقعا؟امشب خیلی هنر کنم 6 یا 8 بخونمفردا میشه پنج تا درس خوند؟

نه خداوکیلی اسی

منم فردا باز قراره بخونم دوس داری بیا  باهم بخونیم

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

نه خداوکیلی اسیمنم فردا باز قراره بخونم دوس داری بیا باهم بخونیم

ارهههه خیلی خوشحال میشم