2777
2789

بچه ها الان سه ماهه درگیر سرفه های شدید و خلط دار مادرم هستیم هرچی بگید دادم خورده دکتر هم چقدر بردیم یه بیمارستان یه هفته خوابید خوب نشد 

دوباره بردیم یه بیمارستان دیگه گفتن عفونته کلی انتی بیوتیک زدن ولی باز مثل روز اولشه 

گفتن نمونه برداری کنیم احتمالا قارچ باشه 

کسی دیدین اینطور باشه؟

موقع دعا عرفه دعامون کنید خیلی اشک ریختم

ببرید دکتر عفونی احیانا همون بیماری کرونا را نگرفتن چند وقت بود ماهم درگیری شدیم 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

من فقط جوشونده دونه به میدونم خوبه و دمنوش نعنا اویشن ایشالا بهتر بشن

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برین متخصص ریه ای ک خیلی خبره باشهبا جوشنده و اینا خوب نمی‌شه

ابجی خیلی گریه میکنم بردیم بیمارستان مسیح دانشوری دو هفته خوابوندیم دکتر عفونی و فوق تخصص ریه دیدنش گفتن قارچه ولی از چه نوع نمیدونیم تا نمونه بگیریم حالا نمونه هم افتاده چهارشنبه هفته بعد میترسم دیر شه تا جواب بیاد و دارو بدن 

وای خدا لعنت کنه باعث کرونا رو

حالتو خوووووب درک میکنم چون مادرم یکماه کانل درگیر کرونا بود

ماکه آخرش فقط با دود عنبر نسا کلیه خلطها از بدنش خارج شد 

حالتون بد نشه

بعد دود گرفتن عنبرنسا خلطها از طریق سرفه کردن میریخت بیرون

انگار اب رو آتیش بود

ببرید دکتر عفونی احیانا همون بیماری کرونا را نگرفتن چند وقت بود ماهم درگیری شدیم

عزیزم من دارم گریه میکنم بیمارستان مسیح دانشوری خوابوندیم دو هفته فوق تخصص ریه و دکتر عفونی هم دیدنش دکتر عفونی گفته قارچ هست ولی چه نوعی مشخص نیست میخان نمونه بگیرن‌. علایم شما چی بود چقدر درگیر بودید؟مادرم حتی نمیتونه بخوابه از تنگی نفس و سرفه شدید خلط دار

وای خدا لعنت کنه باعث کرونا روحالتو خوووووب درک میکنم چون مادرم یکماه کانل درگیر کرونا بودماکه آخرش ...

الان دو ماه بیشتر فکرکنم. ابجی اخه خلط ها از سرفه داره میاد بیرون ولی انگاری تمومی نداره انگار هی تولید میشه بخدا خیلی احساس درموندگی میکنم دیگه خیلی نگرانم