2777
2789
ممنونم ابجی گلم ولی هرچیزی به وقتش خوبه یزمانی خیلی دوست داشتم ولی اگه الان بگم اصلا برای سفر خارج ا ...

انشالله که تو جوانی به همه خواسته هاتون برسید ابجی گلم

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

من ۴۰ سالمه تا الان که از کشور خارج نشدم چه زیارتی چه سیاحتی تاحالا پاسپورت نگرفتم،همچین ادم وطن پرس ...

عذرخواهم شما که اقا هستین میشه لطف کنید تاپیک اخرم نظر بدین راهنمایم کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عذرخواهم شما که اقا هستین میشه لطف کنید تاپیک اخرم نظر بدین راهنمایم کنید

به روی چشم ابجی گلم

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

خداحفظتون کنه برای خانواده محترمتون مشخصه خیلی فهیم هستین

ابجی با این تعریفا واقعا شرمنده کردین من ،رو ،از ته دل امیدوارم مشکلتون حل شده باشه ،و اینکه این حرف من رو از برادر کوچیکتون قبول کنید ،که زیاد سخت نگیرید زندگی رو ،و صد البته برای خودتون خیلی ارزش قائل باشید ،ونگزارید کسی توهین کنه بارفتارش یا کلامش ،بهتون ،اگر یوقت خدایی نکرده از جانب همسرتون این اتفاق افتاد ،منظورم این نیست که ببخشید زود دنبال طلاق این حرفا بیوفتید ،ادم های قوی سعی میکنن اول دنبال حل مشکل باشن نه صورت مسعله رو پاک کنن،این در مرحله اخر هست که دیگه همسر ادم به هیچ صراتی مستقیم نیست و،،،منظورم این هست که هر وقت همسر ادم بهش توهین میکنه و خدایی نکرده دست بلند میکنه ،یا هرطوری اذیتی میکنه ادم باید ناراحتیش رو نشون بده ،همسر باید نتیجه واثار اون رفتار بدش رو ببینه ،وگرنه همیشه ازارش خواهد رسید ،مثلا خیلی وقته شما نرفتید دیدن والدینتون ،از همسرتون اجازه میگیرید ،ولی اون نتنها نمیزاره توهین هم میکنه ،شما باید نشون بدید از این رفتارش ناراحت شدید و بقول معروف تنبیهش اینه که تا مدتی سر سنگین باشید یا صحبت نکنید چند روز یا غذا خیلی ساده بزارید جلوش ویا محبتی که قبلا میکردید برای مدتی تعطیل میشه ومواردی که بهتر میدونید خودتون،اینجا همسر دفعه بعد مواظبت بیشتری میکنه چون طبیعتا نمیخواد مثل دفعه قبل اذیت بشه،

ببخشید سرتون رو درد اوردم من توصیه رو همیشه به ابجی هام میکنم ،لنشالله که بتونم مفید باشم تو سایت

بزرگوارید ممنونم گمانم جنوب شرق ایران باشید باتوج ب فامیلتون

راستش نه ابجی ساکن تهرانم،ولی اصالتا برمیگردیم به زنجان،یعنی پدر و مادر خدابیامرزم،و همسرم تو زنجان بدنیا اومدن

بزرگوارید ممنونم گمانم جنوب شرق ایران باشید باتوج ب فامیلتون

بابت فامیلی که فرمودین ،اسمم رضاست ولی میرپنج فامیلیم نیست،یجور اسم مستعار میشه گفت دراصل یه لقب و یا درجه نظامی بوده در دوران قاجار

بابت فامیلی که فرمودین ،اسمم رضاست ولی میرپنج فامیلیم نیست،یجور اسم مستعار میشه گفت دراصل یه لقب و ی ...

درسته عذر میخوام من چون یکی از همکارانم دقیقا اسم و فامیل شما بود از این جهت پرسیدم. انشالله سایه پرمهرتون بالا سر خانواده عزیزتون باشه

ابجی با این تعریفا واقعا شرمنده کردین من ،رو ،از ته دل امیدوارم مشکلتون حل شده باشه ،و اینکه این حرف ...

نمیدونم متاسفانه همیشه کوتاه اومدم چون اهل تنش نبودم و توهین و بی احترامی ازارم میده میدونم سکوت و صبر خیلی جاها اشتباه هست و سالها سکوت کردم

نمیدونم متاسفانه همیشه کوتاه اومدم چون اهل تنش نبودم و توهین و بی احترامی ازارم میده میدونم سکوت و ص ...

بعد سالها صبوری شاید الان اوضاع روانی زندگی کمی بهتر شده ولی شاید اگه سالها قبل جوری دیگه رفتار میکردم وضع زندگیم خیلی بهتر بود

بعد سالها صبوری شاید الان اوضاع روانی زندگی کمی بهتر شده ولی شاید اگه سالها قبل جوری دیگه رفتار میکر ...

عیب نداره قصه گذشته رو نخور چیزی که مهمه اینه که الان اوضاع بهتره وقتی بهتره شده پس امید میشه داش بهتر هم بشه ،ولی در ،دراز مدت یواش یواش ،با احتیاط باید قدم ورداشت که دوباره بهم نریزه و بهانه ای بشه برای بحث و جدل ،امیدوارم ،روز به روز زندگیتون پر از شادی و مهربونی بشه ،شاید باور نکنید ،شما دومین کسی هستید که من نه میشناسم نه میدونم حتی چند سالتونه شما رو که اصلا نمیدونم احل کجا هستید ،ولی احساس میکنم سالها میشناسمتون و از اعضای خانوادم هستید ،و از ته دل دوست دارم خوشبخت باشید ،ببخشید سرتون رو درد اوردم ،مواظب خودتون باشید ابجی گلم و خدانگهدارتون باشه

عیب نداره قصه گذشته رو نخور چیزی که مهمه اینه که الان اوضاع بهتره وقتی بهتره شده پس امید میشه داش به ...

بزرگوارید من هم براتون ارزوی سلامتی شادکامی و خوشبختی دارم امیدوارم همچنان طول عمر باعزت داشته باشید

عیب نداره قصه گذشته رو نخور چیزی که مهمه اینه که الان اوضاع بهتره وقتی بهتره شده پس امید میشه داش به ...

لطفا با قلب پاکتون دعا کنید برام این روزها دارم خیلی کم میارم از نظر روحی شاید زیادی قوی بودم و خستم