ابجی با این تعریفا واقعا شرمنده کردین من ،رو ،از ته دل امیدوارم مشکلتون حل شده باشه ،و اینکه این حرف من رو از برادر کوچیکتون قبول کنید ،که زیاد سخت نگیرید زندگی رو ،و صد البته برای خودتون خیلی ارزش قائل باشید ،ونگزارید کسی توهین کنه بارفتارش یا کلامش ،بهتون ،اگر یوقت خدایی نکرده از جانب همسرتون این اتفاق افتاد ،منظورم این نیست که ببخشید زود دنبال طلاق این حرفا بیوفتید ،ادم های قوی سعی میکنن اول دنبال حل مشکل باشن نه صورت مسعله رو پاک کنن،این در مرحله اخر هست که دیگه همسر ادم به هیچ صراتی مستقیم نیست و،،،منظورم این هست که هر وقت همسر ادم بهش توهین میکنه و خدایی نکرده دست بلند میکنه ،یا هرطوری اذیتی میکنه ادم باید ناراحتیش رو نشون بده ،همسر باید نتیجه واثار اون رفتار بدش رو ببینه ،وگرنه همیشه ازارش خواهد رسید ،مثلا خیلی وقته شما نرفتید دیدن والدینتون ،از همسرتون اجازه میگیرید ،ولی اون نتنها نمیزاره توهین هم میکنه ،شما باید نشون بدید از این رفتارش ناراحت شدید و بقول معروف تنبیهش اینه که تا مدتی سر سنگین باشید یا صحبت نکنید چند روز یا غذا خیلی ساده بزارید جلوش ویا محبتی که قبلا میکردید برای مدتی تعطیل میشه ومواردی که بهتر میدونید خودتون،اینجا همسر دفعه بعد مواظبت بیشتری میکنه چون طبیعتا نمیخواد مثل دفعه قبل اذیت بشه،
ببخشید سرتون رو درد اوردم من توصیه رو همیشه به ابجی هام میکنم ،لنشالله که بتونم مفید باشم تو سایت