2777
2789
لطفا با قلب پاکتون دعا کنید برام این روزها دارم خیلی کم میارم از نظر روحی شاید زیادی قوی بودم و خستم

میدونم ابجی گلم ،سما لطف دارید ابجی خوبی و دل پاکی از خودتونه ،شما خوب هستید که من حقیر رو خوب میبینید ،دعا که حداقل کاری هست که ادم میتونه برای خواهرش بکنه،معلومه که شما قوی هستید ،وقتی چند سال یه زن با پایین و بالای زندگی سر کنه ،و مخصوصا بچه هم داشته باشه،معلومه که زن قوی هست ،هر وقت احساس کردین کم اوردین به بچه ناز و گلت فکر کن،و شک نکنید و مطمعن باشید اینده خوبی در انتظارتونه ،و همه چی درست میشه ،ابجی گلم،سعی کنید باهمسرتون حرف بزنید ،نمیدونم چطور ادمی هست ،ایا میشه باهاش دوکلمه جدی حرف زد یا از اون دسته مردهایی هست که همه چی رو به شوخی میگیره و مسخره بازی در میارن،اگه از اونهایی هست که میشه حرف زد باهاش موقع هایی که حالش خوبه حرف بزن از خواسته هات از زندگی بگو بعد از اون بپرس تو خواستت چی از زندگی از ش بپرس چه کارهایی هست که وقتی من انجامش میدم ناراحت میشی ،بعد یواش یواش تو هم کارایی که همسرت انجام میده و ناراحتت میکنه رو بهش بگو باهم زندگیتون رو بسازید ،میدونی ابجی هیچ وقت خانومم همچین کاری نکرده که اگه میکرد ،با محبت و عاطفه ،من دلم نمیومد غیر از اونی که میگه بکنم ،تو اون حالت دلم انقدر میسوخت براش که هیچی دیگه ،امیدوارم همیشه تو ارامش باشی و استرس و اضطراب همیشه از تو و خانواده محترمت دور باشه ابجی گلم

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

و سن هم اگر سن پروفایلتون رو درست نوشته باشید همسن هستیم بزرگوار

بله درست نوشتم تقریبه 

دقیقا۴۲،

باعث افتخار من هست،اینطوری حرف همدیگه رو بهتر متوجه میشیم ،اخه شده توصیه ای به کسی کردم ،خوب متوجه نشده چی میگم،و جدی نگرفته حرفم رو

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم ابجی گلم ،سما لطف دارید ابجی خوبی و دل پاکی از خودتونه ،شما خوب هستید که من حقیر رو خوب میبین ...

ممنونم بزرگوار . نه صحبت خیلی دردی رو برای ما دوا نمیکنه چون دوتا ادم متفاوت که طرز تفکرشون کمی متفاوته و من ها زیاده توی زندگی خیلی نمیتونن همو بفهمن. شاید زیادی صبور بودم و گذشتم . ان شالله که سالیان سال کنار خانواده عزیزتون خوشبخت باشید . بازهم ممنونم لطف کردین و وقت گذاشتین ادمی مثل من که حرف هاشو به کسی نمیزنه دغدغه هاشو شاید اینجا گاهی بتونه بیاد و توی این فضا خودشو کمی سبک کنه و راهنمایی بگیره. بازهم ازتون ممنونم

ممنونم بزرگوار . نه صحبت خیلی دردی رو برای ما دوا نمیکنه چون دوتا ادم متفاوت که طرز تفکرشون کمی متفا ...

خلاصه بدونید تو سایت یه داداش دارید که براش خیلی مهم هستید ،دوروزه سرم یمقدار شلوغه ،امروز هم حقیقتش نگرانتون بودم اومدم یسر فقط مطمعن بشم بسلامتی از سفر برگشتید،که خیالم راحت شد ،پس فعلا ابجی گلم ،به خدا میسپارمتون

خلاصه بدونید تو سایت یه داداش دارید که براش خیلی مهم هستید ،دوروزه سرم یمقدار شلوغه ،امروز هم حقیقتش ...

بزرگوارید و سپاسگزارم ان شالله همیشه سالم و شاد و موفق باشید و سایه اتون مستدام