2777
2789

به نظرم ارایش خیلی کم و ملیح 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه جوری آرایش کن که انگار نکردی 

میتونی مات. لایت بزنی یا از این دخترونه های که سرخ میکنم صورتو اسمش یادم رفته😂

عطر مناسب بزن 

فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که هیچ نمی‌فهمم.کاربری مشترک است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه جوری آرایش کن که انگار نکردی میتونی مات. لایت بزنی یا از این دخترونه های که سرخ میکنم صورتو اسمش ...

صورتی عروسکی؟ یا میکاپ تابستونی نومیکاپ؟

عطر چند ایده دارم اما نمیدونم شیرین بزنم یا گلی مانند😂

حمام مسواک لباس اتوکشیده موی مرتب کفش تمیز و درآخر آرایش ملیح، تا حد امکان رژت قرمز نباشه مادرا نسبت به رژ قرمز گارد دارن .. جوگیر نشو و خیلی عاشقانه مادرشو نگاه نکن .. یکم هم خودتو بی تفاوت نشون بده و باوقار باش 

شاد و کاری نشون بدم؟

نه شاد در حد لبخند زدن و خونگرم بودن، چون آدم توی شادی زیادجوگیر میشه کارا و حرفای دور از عقل انجام میده.. اگه باهاتون نسبتی دارن و میرید خونه شون کمک مختصری بکنید بهشون مثلا در حد جمع کردن ظرف میوه و اینا ولی خودتونو صاحب خونه نشون ندید یهو برید سروقت ظرف شستن  

بخدا خود واقعیت ببینه بهتره چون تو همیشه آرایش کرده نیستی من بودم با ساده ترین آرایش و لباس میرفتم

اره میخام با ارایش برم اما خیلییی ارایش کم در حدی که بی روح نباشم

نه شاد در حد لبخند زدن و خونگرم بودن، چون آدم توی شادی زیادجوگیر میشه کارا و حرفای دور از عقل انجام ...

نه تابحال مارو ندیده خوب شد گفتی بخدا میخاستم خونشو خونه تکونی کنم😂برای تو چشم رفتت