2777
2789

خوب درخواست بده ، قبول نکن 

کار دیگه ای که نمیتونه بکنه ؟ 

نمیدونم چرا انقد فشاری میشید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب درخواست بده ، قبول نکن کار دیگه ای که نمیتونه بکنه ؟ نمیدونم چرا انقد فشاری میشید

شما فشاری نمیشی دلیل نمیشه باقی نشن جرات نداریم تاپیک درد دل بزنیم این بیکارا بیان درخواست بدن تصورش هم برا من دردناک همسر گلم تاپیک میزنم درموردش ی چندش بیاد درخواست بده

خوب درخواست بده ، قبول نکن کار دیگه ای که نمیتونه بکنه ؟ نمیدونم چرا انقد فشاری میشید

شما فشاری نمیشی دلیل نمیشه باقی نشن جرات نداریم تاپیک درد دل بزنیم این بیکارا بیان درخواست بدن تصورش هم برا من دردناک همسر گلم تاپیک میزنم درموردش ی چندش بیاد درخواست بده

درخواست بده، زورکی که نمیتونه بیاد باهات حرف بزنهخیلی راحت دکمه رد درخواست را بزن و‌خلااااص

شما ها اصل مطلب نمیگیرید من میگم از اینکه آزاد نباشیم تو این سایت بخوایم ی ذره درد دل کنیم در یک لحظه هجوم بیارن چندشمون میشه شما میگی درخواست رد بزن معلومه میزنم حواله اش میکنم ب خواهر مادرش

شما فشاری نمیشی دلیل نمیشه باقی نشن جرات نداریم تاپیک درد دل بزنیم این بیکارا بیان درخواست بدن تصورش ...

اگه تصورشم براتون دردناکه خوب تو سایت عمومی نیاید 

عجبا

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اگه تصورشم براتون دردناکه خوب تو سایت عمومی نیاید عجبا

دلیل نمیشه تاپیک درد دل بزنیم بیان درخواست بدن موندم از چی اینا داری دفاع میکنید من دوست ندارم مرد چندش جماعت درخواست بده

شما فشاری نمیشی دلیل نمیشه باقی نشن جرات نداریم تاپیک درد دل بزنیم این بیکارا بیان درخواست بدن تصورش ...

عزیزم همین الان داری خودت با هم جنس خودت بخاطر یه انگل میجنگی ،خب گلم درخواستشو قبــــــول نکن ،بهمین راحتی بزار انقد تو خماری بمونه تا جونش در بره

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

نمیفهمم چرا انقدر این قضیه رو جدی میگیرید واقعا. خب درخواست داده که داده قبول نکن

برای من باردار که روحیم حساس گفتم ب خاطره روحیم. بهم ریختم تاپیک میزنم در یک لحظه چندشی که ازترس نمیاد از خودش دفاع کنه میپره وسط درخواست میده سخته

عزیزم همین الان داری خودت با هم جنس خودت بخاطر یه انگل میجنگی ،خب گلم درخواستشو قبــــــول نکن ،بهمی ...

من نمیجنگم شما به جای ک حق بدی ب همجنس خودت داری منو می‌بری زیر سوال توقع داری چی بگم

شما ها اصل مطلب نمیگیرید من میگم از اینکه آزاد نباشیم تو این سایت بخوایم ی ذره درد دل کنیم در یک لحظ ...

اتفاقا ما اصل مطلب رو‌گرفتیم که وقتی توی وب سایت عمومی حرف میزنیم هزاران مدل مختلف ادم پیدا میشه

خیلی ناراحتی برو‌اینستا و‌صفحه خصوصی داشته باش و با فالوورات خصوصی حرف بزن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️