2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم

بعد یکسال 

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
خب بعدش چیشد؟چرا تموم شد که بعد یکسال برگشت؟

من دلم رابطه جدی میخواست و اون قصد جدی کردنش رو نداشت منم کات کردم

بعد یکسال برگشتیم، هنوزم هم ادامه داره اما خب زدم به بی‌خیالی و صرفا سعی میکنم خوش بگذرونم و ب بعدش فکر نکنم 

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

هرکی میره معمولا برمیگرده ولی وقتی که دیگه حس خاصی نداری و ذوقی برات نمونده

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

خوشبحالت ان شاالله آخرش خوب تمام بشه.

خوشبحالم نیست، اتفاقا ضعف من رو نشون میده که دوباره برگشتم به رابطه بی سرانجام

اما خب خدا خودش شاهده همیشه فقط همین یک نفر حضور داشته تو زندگی من و بی حاشیه و خوب بودم

الانم دیگه بیخیال سپردم خودمو به سرنوشت ، با اینکه تو محیطی زندگی میکنم که معمولا نهایتا تا 25,26 سال دیگه باید ازدواج کرده باشی معمولا اما نمیخوام به اون سن فکر کنم

خوشبحالم نیست، اتفاقا ضعف من رو نشون میده که دوباره برگشتم به رابطه بی سرانجاماما خب خدا خودش شاهده ...

یزم خودتو قوی کن از روانشناس کمک بگیر و از رابطه آروم آروم خارج شو .چه فایده وقتی سرانجام نداشته باشه بیا بیرون اگر بخوادت میاد جلو.نخواست هم زندگیتو حروم نکن از من به تو که الان سنم ۳۹ و سخت پشیمونم برا وقت هایی که برا کسانی گذاشتم

یزم خودتو قوی کن از روانشناس کمک بگیر و از رابطه آروم آروم خارج شو .چه فایده وقتی سرانجام نداشته باش ...

راستش من الان دیگه برام اهمیتی نداره

از بی کیس بودن کنارشم

اگر خواستگار یا موردی پیش بیاد قطعا بالا پایینش میکنم چ بخاطرش رد نمیکنم