2777
2789
عنوان

میشه بیاین یک لحظه

35 بازدید | 6 پست

درک نمیکنم این شعر قشنگ هست یا نیست رو خودتون بگید

زمین و فاصله ها محو میشن

همه ی این ها به خاطر تو هست

حتم داشته باش که تنها مالک قلبمی 

برای وداع خیلی دیر شده

خیلی دیر شده

اگه میخوایم بدونین شعر رو از کجا آوردم بگید

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعر خیلی زیبا و احساسی به نظر می‌رسه! احساسات عمیق و عشق رو به خوبی منتقل می‌کنه. این نوع شعرها معمولاً حس نزدیکی و وابستگی رو به تصویر می‌کشن اگه دوست داری بگو آز کجا

نه ترجمه هستش دوستم یک شعر چینی پیدا کرده گفته که آهنگ رو خیلی دوست پسرم دوست داره برامون ترجمه اش کن الان این یکم از ترجمه اش هست چی جوابش رو بدم خدایا شعر ایرانی کم بود چینی دوست دارن لطفا باهام حرف بزنید

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

آخه شعر ایرانی کم بود 

اصلا معنی رو نمی دونه جالبی اینه ولی این یکم هست گفت فردا نظرت رو راجع بهش بگو میخواد برای دوست پسرش با این آهنگ کاری کنه من نگرانم نمی خوام بگم اینقدر دوست پسرش بی سلیقه هست چه جوری جواب بدم

ناراحت نشیاااولی اصلا معنی نداره

دارم میگم چینی میخوام یک کاری کنم با اون دوست پسر عوضیش کات کنه😂😂😂😂