یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شعر خیلی زیبا و احساسی به نظر میرسه! احساسات عمیق و عشق رو به خوبی منتقل میکنه. این نوع شعرها معمولاً حس نزدیکی و وابستگی رو به تصویر میکشن اگه دوست داری بگو آز کجا
نه ترجمه هستش دوستم یک شعر چینی پیدا کرده گفته که آهنگ رو خیلی دوست پسرم دوست داره برامون ترجمه اش کن الان این یکم از ترجمه اش هست چی جوابش رو بدم خدایا شعر ایرانی کم بود چینی دوست دارن لطفا باهام حرف بزنید
دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎
اصلا معنی رو نمی دونه جالبی اینه ولی این یکم هست گفت فردا نظرت رو راجع بهش بگو میخواد برای دوست پسرش با این آهنگ کاری کنه من نگرانم نمی خوام بگم اینقدر دوست پسرش بی سلیقه هست چه جوری جواب بدم
دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎