2777
2789
عنوان

یعنی داداشم دروغ میگه یاراست

263 بازدید | 15 پست

امسال کنکور داد قصدش فرهنگیان بود

حالا چند روزه ک میپرسیم نتیجه چیشد رتبت چقدر شد میگه رتبه ام درنیومده فقط گفتن مجاز نشدم به فرهنگیان

(من تاحالا کنکور ندادم و زیاد اطلاعی درمورد کنکور ندارم)

ولی مگه میشه نتیجه بیاد بگن به فرهنگیان مجاز نشدی ولی. رتبه هنوز درنیومده باشه؟؟

یعنی هست همچین چیزی یا داره مخفی میکنه؟؟

راست میگه بنده خدا 

تراز میدن رتبه رو نمیدن 

مجاز شدن و نشدن هم اعلام میکنن ک بچه ها انتخاب رشته کنن

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی سوادی خبب بچه تهمت نزنراست میگه

بیسواد شخصیت شماست که اینقدر راحت توهین میکنی

بیسوادی به تحصیلات نیست به شعور و شخصیت طرفه که شما رسوندی چقدر باسوادی

من علاقه ای به درس نداشتم و تا دیپلم خوندم و سنی هم ندارم ۲۳ سالمه و ازاین به بعد میخوام دانشگاه ازاد برم اونم بخاطر اینکه این دوره زمونه حتما مدرک تحصیلی نیازه

ولی عوضش رفتم دنبال علاقه خودمم و با درآمدی که الان دارم شما خانم با سواد ومیخرم 

راست میگه بچه تراز میاد به حد نصاب نرسیده باشی مجاز نمیشیچرا اینجوری می‌کنی باهاش؟ 😐

اخییی عزیزم ومن فکرکردم مخفی میکرد چون اطلاعی از وضعیت کنکور ندارم فقط یکبار یکسال نشستم بکوب خوندم اما نرفتم کنکور بدم ومنصرف شدم یهو و رفتم دنبال علاقه کاریم

اخییی عزیزم ومن فکرکردم مخفی میکرد چون اطلاعی از وضعیت کنکور ندارم فقط یکبار یکسال نشستم بکوب خوندم ...

به نظرم یکم اطلاعاتت ببر بالا راجب اون و کاراش وقتی آنقدر اهمیت میدی. این حرف رو ازت می‌شنید حسابی دلخور میشد ازت .

فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که هیچ نمی‌فهمم.کاربری مشترک است.