2777
2789

هیچ جوره،رنگ پوست ژنتیکیه گول قرص و اینارو نخور پر از عوارضن برای بدن و کبد، ضد آفتاب همیشه بزن

با من منطقی صحبت کن تا منطقی جوابتو بدم در غیر این صورت چیزی نگو گلم،کاربری قبلیم تعلیق شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ جوره،رنگ پوست ژنتیکیه گول قرص و اینارو نخور پر از عوارضن برای بدن و کبد، ضد آفتاب همیشه بزن

یه پسر بود عاشقش بودم عشق یکطرفه الان سفید شده منم دیگه ازش خوشم نمیاد عاشق پوست تیره ام 😹😹

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

سلام عزیزم با تغذیه میشه پوستتون رو شفاف تر و روشن تر کرد کاهو و سکنجبین با کیفیت خوردن زیتوندمنوش ز ...

جدا؟؟؟؟؟

جواب میده فقط میخوام پوست صورتم مثل بدنم بشه مثل دستام رو مخمهه

شمارشو بده ازش بپرسم🥺😂

ندارمش 😹😹 اما ازش بشدت بدم امد قبلاً برنزه بود الان سفید شد من خودم برنزه ام می‌خوام تیره تر بشم بعد اون سفید کرده خودشو 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بله عزیزم تغذیه خیلی جوابه به لطف خدا اما متاسفانه ما آدما کمی عجول هستیم و خودمونو با روشهای سریع ب ...

عزیزم تغذیه تو بارداری تاثیر داره بعدش دیگه بیفایده اس 

دخترمن بشدت سبزه شد و هرچی بهش دادم دیگه فایده نداره

عزیزم تغذیه تو بارداری تاثیر داره بعدش دیگه بیفایده اس دخترمن بشدت سبزه شد و هرچی بهش دادم دیگه فاید ...

سلام عزیزم 

تغذیه همیشه فایده داره و اینکه قرار نیست رنگ پوستمون رو تغییر بدیم چون سفید و سبزه بودن مهم نیست مهم کیفیت و شادابی و درخشانی پوست هست که با تغذیه و اعصاب راحت امکان پذیر هست و هیچ چیز هم زیباتر از پوستی نیست که از سلامت میدرخشه چه سبزه و چه سفید 

سلام عزیزم تغذیه همیشه فایده داره و اینکه قرار نیست رنگ پوستمون رو تغییر بدیم چون سفید و سبزه بودن م ...

خداییش آره ربطی به رنگ پوست نداره اون کیفیت که مهمه و تاثیر داره